katlia Napisano 5 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Września 2016 Jutro pierwszy dzien w nowej pracy. Troche sie stresuje, ze wszyscy beda troche zawiedzeni ;< E, pierwszy dzien to i tak przewaznie nic sie nie robi. Pewnie najwiekszym stresem bedzie bezustanne usmiechanie sie, proba zapamietania mase nowych imion, i zrozumienie benefitow. Ale i tak, good luck! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ilon Napisano 5 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Września 2016 Dzieki wszystkim za mile slowa. Balam sie, ze juz od poczatku beda mieli jakies duze oczekiwania, bo po rozmowie powiedzieli mi, ze poszlo mi swietnie, ze w ogole jestem super, hahah, wiec boje sie, ze sie troche rozczaruja czy cos. Postatam sie niczego nie popsuc, nie bede dotykac ekspresu do kawy. Ja taki mistrz parkowania, ze raczej obawialabym sie ze zaparkuje na miejscach conajmniej dwoch waznych osob, hahah Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grape Napisano 6 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Września 2016 Bedzie dobrze, ilon Pol dnia pewnie spedzisz na orientacji i poznawaniu nowych wspolpracownikow, a kolejne pol na szkoleniach ^^ Dzisiaj wreszcie pierwszy raz udalo mi sie isc na strzelnice! Ruger 22, Riffle 22 i 30-30, Shotguns Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ilon Napisano 6 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Września 2016 A ja wlasnie bede pracowac w firmie, gdzie robia bron Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grape Napisano 6 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Września 2016 Oja! Bedziesz testerka? A tak z ciekawosci, zdradzisz czym sie Bedziesz zajmowac? ☺ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ilon Napisano 6 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Września 2016 Nie, niestety nie bede testowac. Pewnie maja kogos do tego co sie bardziej zna, hehe. Ja bede pracowac w biurze. Dokladnie jak to bedzie wygladac to napisze jutro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ilya_ Napisano 6 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Września 2016 Fajne zdjecia. Widzialas wiecej USA niz wiekszosc Amerykanow. Po obejrzeniu zdjec sam juz nie musze w te miejsca jechac. Strasznie mnie te zdjecia zmeczyly. Tyle jezdzenia i chodzenia w upale. niektorzy amerykanie swojego miasta nie opuszczaja przez cale zycie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
katlia Napisano 6 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Września 2016 No bo wiadomo, KAZDY polak to swiatowy podroznik (insert eye roll) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
haneczka019 Napisano 6 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Września 2016 Joanna30 świetne zdjęcia . Zdjęcia Wielkiego Kanionu... wow, brak mi słów, cudne widoki. Ale przy zdjęciach jedzenia robiłam się coraz bardziej głodna . No i prawie czułam ten upał i wilgoć . Świetne opisy, samo oglądanie zdjęć byłoby dużo nudniejsze . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Joanna30 Napisano 6 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Września 2016 Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi