andyopole Napisano 7 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Września 2016 Do poniektorych uzytkownikow forum nasuwa mi sie w tym momencie tylko jedno powiedzenie - kozak w necie, pi*da w swiecie. Nigdy nic nie pasuje, wszystko trzeba skomentowac, oczywiscie tak, zeby komus dokuczyc. Oczywiscie w necie, bo przeciez jest sie anonimowym. Zenada. Brawo Ilon. Uczepi się jeden z drugim Joanny i się wymadrza. No comments. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Joanna30 Napisano 7 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Września 2016 Dobra. Koniec tematu moich zdjęć. Dla mnie to pamiątka i nawet taki gniot jak żarcie jest wspomnieniem, do którego chcę wracać, dlatego umieściłam je na swoim profilu. Na konkurs wysłałabym inne, ale to nie są zdjęcia na konkurs Nie muszą się wszystkim podobać. Niemniej jednak miło mi, że niektórym się podobają Nie wiedziałam, że zwykłymi zdjęciami można wzbudzić takie kontrowersje ilon - ani się obejrzysz, to jeszcze Cię zaproszą na testowanie sprzętu... tak w ramach premii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dublin Napisano 7 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Września 2016 Buractwem jest bycie adwokatem na sile kogos kto o to nie prosil. kizielu nie widzialem twoich zdjec, lecz skoro znasz temat fotografii to po przeczytaniu moich postow w w/w kwestii, przy odrobinie zdrowego rozsadku zobaczysz kto temat rozdmuchuje na sile. Wyjasnilem wszystko wyzej ale widac ze niektory powinni czytac forum z mama lub ktos powinien im to wczesniej tlumaczyc. Moja uwaga do zdjec Joanny byla klarowna i jej nie obrazala, ale skoro zaczeliscie drazyc temat to musialem dzieciom wytlumaczyc co mialem na mysli. Btw jak podrzucisz link do swoich zdjec chetnie obejrze bo jestem entuzjasta zdjec lotniczych, bylem w Polsce praktycznie na kazdym Airshow w Radomiu (niestety tylko tu byla duza impreza w mojej okolicy, nie liczac Dublina na ktorej to mozna powiedziec puszczano latawce...), bylem tez swiadkiem 2 katastrof lotniczych na tych pokazach (Żelazni i bialoruski mig), mialem takze przyjemnosc zwiedzic wnetrze i napic sie z karnistra z zaloga tego samolotu: Takze chetnie zobacze efekty twojej pracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dublin Napisano 7 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Września 2016 O zauwazylem ze sfora sie zleciala i zaczela szczekac. Wychodzi sloma z butow Ilon wlasnie wykazala sie swoja elokwencja zapomniala tylko ze pisze chyba o sobie... Joanno nie ja rozdmuchalem temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jackie Napisano 7 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Września 2016 O zauwazylem ze sfora sie zleciala i zaczela szczekac. Wychodzi sloma z butow Ilon wlasnie wykazala sie swoja elokwencja zapomniala tylko ze pisze chyba o sobie... Joanno nie ja rozdmuchalem temat. W każdym wątku w którym się pojawiasz robisz zamieszanie i wszczynasz kłótnie. Przestań albo dostaniesz ostrzeżenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kzielu Napisano 7 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Września 2016 O zauwazylem ze sfora sie zleciala i zaczela szczekac. Wychodzi sloma z butow Ilon wlasnie wykazala sie swoja elokwencja zapomniala tylko ze pisze chyba o sobie... Joanno nie ja rozdmuchalem temat. Odpowiedz mi na jedno ale to zajebiscie wazne pytanie - czy Joanna prosila Ciebie (albo kogokolwiek innego) o opinie na temat zdjec ? Jedyne dwie mozliwe odpowiedzi to "Tak" albo "Nie". Zdjec poszukaj, so trywialne do znalezienia. W Radomiu spadl Su-27 a nie zaden Mig. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dublin Napisano 7 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Września 2016 Mistrz od wszystkiego returns. To nie jest wystawa fotografii artystycznej (pokaz swoje to pogadamy) tylko dokumentacja podrozy 4 osob ewidentnie dobrze spedzajacych czas razem - i to to zadanie doskonale spelnia. Zdjecia sa swoja droga o niebo lepsze niz przecietna pstrykanina kogos kto jest w podrozy. Klucic to sie kluca ilon kizielu kaer i nie tylko ze mna... czy oni tez dostaja ostrzezenia? Troche dystansu do siebie i do innych. Pomijajac juz o co poszlo to moze modracja przejrzy kto kogo atakuje i zapozna sie z historia tej klutni i kto kogo obraza personalnie, aby slepi widzieli o czym pisze prosze zwrocic uwage na posty ilon do mojej osoby, no chyba ze na tym forum panuja podwojne standardy laskawe dla towarzystwa wzajemnej adoracji a cenzura dla reszty... Na koniec dodam ze odpisywalem na posty atakujace moja osobe zreszta jak zawsze to robiac... kizielu zjedz snikersa lepiej... bo ci trolowanie nie idzie Jeszcze jedno dla moderacji post kiziela jest proba zamkniecia sporu czy jego dalszej eksalacji, bo chlopak chyba dzieki temu moze znow oddychac.... czy on tez dostal juz ostrzezenie czy jego problem nie dotyczy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Joanna30 Napisano 7 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Września 2016 Dublin, ja wrzuciłam zdjęcia, Ty skomentowałeś, że niektóre to pomyłka, a inni skomentowali, że to nie konkurs, tylko prywatny profil i zdjęcia nie muszą spełniać wymagań konkursu World Press Foto. I tyle. I koniec dyskusji. KONIEC. Każdy powiedział już to, co ma do powiedzenia, więc temat zdjęć uważam za zamknięty. Proszę nie odpowiadać na mojego posta, nie komentować go. Koniec. Każy kolejny post z krytyką/wycieczkami osobistymi w tym temacie będzie usuwany, a użytkownik dostanie ostrzeżenie. I mówię poważnie. Odpuśćcie sobie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dublin Napisano 7 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Września 2016 jak widac Joanna30 zachowala zdrowy rozsadek. Dziekuje ci za okazala wyrozumialosc i mam nadzieje ze nie chowasz urazy. Pozdrawiam i zycze milego dnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
katlia Napisano 7 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Września 2016 A ten dalej komentuje... sheesh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi