kzielu Napisano 9 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Września 2016 Hahaha Tak dla równowagi, to czekam na koncerty Gunsów w Europie. Koncerty innych rockowych boysbandów (hihihi) już zaliczyłam i to po kilka razy Ja tylko powiem ze byli w Cincinnati - niestety nie poszedlem (mialem pewne obawy ze to bedzie dosc smutne a poza tym nie bardzo mialem czas) a wszystkie opinie ktore pozniej slyszalem byly takie ze wymiatali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Joanna30 Napisano 9 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Września 2016 Ja byłam na koncercie solowym Slasha i był rewelacyjny. A znajomi byli na koncercie Axla z tymi "nowymi" Gunsami i mówili, że było o niebo lepiej, niż na Slashu, także spodziewam się, że razem stworzą taki koncert, że pospadają nam kapcie Miałam nadzieję, że zgram się z nimi podczas swojego pobytu w Stanach, ale niestety się nie udało. Zresztą bilety rozchodzą się migusiem, z tego co widziałam. No, ale czekam na Europę. Nie wiem, czy aż na Polskę, ale do Europy na pewno przyjadą, a wtedy nie ma przebacz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ilon Napisano 9 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Września 2016 Nie znam tego drugiego. A odnosnie koncertow - za tydzien jedziemy na Farm Aid. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lochraven Napisano 11 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Września 2016 Ja mam bilety na 2 koncerty Animal Collective - 08 OCT w Philly i potem 4 NOV w Richmond, VA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daisy1 Napisano 12 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Września 2016 Joanna30 fantastyczne zdjęcia aż mi narobiły ochoty na wycieczkę Mam nadzieję, że to nie zaskutkuje ostrzeżeniem, ale chciałam tylko powiedzieć, że ktoś, kto nie był w USA nie wie, że nawet "zwykły" deszcz nie jest zwykły i potrafi zachwycić, bo jest zupełnie inny niż w Polsce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ilon Napisano 16 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Września 2016 A co tu taka cisza? Gdzie wszyscy uzytkownicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jackie Napisano 16 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Września 2016 A co tu taka cisza? Gdzie wszyscy uzytkownicy W niedzielę idziemy na Riot Fest Rob Zombie oraz The Misfits. Yeah. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 16 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Września 2016 W ten weekend największy Polski Festiwal pomiędzy Sikago a Opolem. Szczegóły na www.portlandpolonia.org Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ilon Napisano 16 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Września 2016 No prosze - same imprezki!!! Ja wczoraj mialam polski festiwal, nazarlam sie pierogami i nalesnikami i lezalam na kanapie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KaeR Napisano 18 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Września 2016 ...ze 90 day fiance wrocilo w zeszlym tygodniu. Tak z uwagi na te watki o malzenstwie z USC mi sie przypominialo. Powiem, ze kreci sie na ostro bo oprocz nowych par sa tez stare... w tym Mohamed z Tunezji. Z nowych jest rosjanka, na ktora koles wydal do tej pory $70K i ktoremu zrobila awanture, bo nie chcial jej torebki za $10K kupic. Jakbym mial czerpac wiedze o K1 z tego programu, to bym juz pisal do mojego kongresmena, zeby ta kategorie zlikwidowac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi