Skocz do zawartości

Chciałem Powiedzieć Że...

andyopole

Rekomendowane odpowiedzi

Hahaha :D

Tak dla równowagi, to czekam na koncerty Gunsów w Europie. Koncerty innych rockowych boysbandów (hihihi) już zaliczyłam i to po kilka razy :lol:

Ja tylko powiem ze byli w Cincinnati - niestety nie poszedlem (mialem pewne obawy ze to bedzie dosc smutne a poza tym nie bardzo mialem czas) a wszystkie opinie ktore pozniej slyszalem byly takie ze wymiatali.

Ja byłam na koncercie solowym Slasha i był rewelacyjny.

A znajomi byli na koncercie Axla z tymi "nowymi" Gunsami i mówili, że było o niebo lepiej, niż na Slashu, także spodziewam się, że razem stworzą taki koncert, że pospadają nam kapcie :P

Miałam nadzieję, że zgram się z nimi podczas swojego pobytu w Stanach, ale niestety się nie udało. Zresztą bilety rozchodzą się migusiem, z tego co widziałam.

No, ale czekam na Europę. Nie wiem, czy aż na Polskę, ale do Europy na pewno przyjadą, a wtedy nie ma przebacz :lol:

Joanna30 fantastyczne zdjęcia :) aż mi narobiły ochoty na wycieczkę :)

Mam nadzieję, że to nie zaskutkuje ostrzeżeniem, ale chciałam tylko powiedzieć, że ktoś, kto nie był w USA nie wie, że nawet "zwykły" deszcz nie jest zwykły i potrafi zachwycić, bo jest zupełnie inny niż w Polsce :)

...ze 90 day fiance wrocilo w zeszlym tygodniu. Tak z uwagi na te watki o malzenstwie z USC mi sie przypominialo. :D

Powiem, ze kreci sie na ostro bo oprocz nowych par sa tez stare... w tym Mohamed z Tunezji. :D Z nowych jest rosjanka, na ktora koles wydal do tej pory $70K i ktoremu zrobila awanture, bo nie chcial jej torebki za $10K kupic. Jakbym mial czerpac wiedze o K1 z tego programu, to bym juz pisal do mojego kongresmena, zeby ta kategorie zlikwidowac. :)