Dublin Napisano 28 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Września 2016 Lotem z wawy do bergamo zjesz princepolo grubosci palca malego dziecka... cena biletu w dwie strony 4 cyfrowa Pozatym wszystko platne moze wode dali za darmo nie pamietam juz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 28 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Września 2016 Nigdy nie mialem problemu z LOTem na lotach europejskich, ale w sumie ostatni raz lecialem w 2012 roku... W Budapeszcie bylem drugi raz i jest to naprawde fajne miasto. Polecam! Byłem w Budapeszcie ze sto razy i to miasto wciąż mnie nie nudzi, bardzo lubie i miasto i kraj.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Joanna30 Napisano 28 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Września 2016 No tak mi zachwalacie ten Budapeszt, że nie ma opcji, żebym tam nie pojechała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KaeR Napisano 28 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Września 2016 A to tak celowo przez LCA czy taka trasa ze wzgledu na koszt ? Bo troche na okolo... Głównym celem podroży było LCA. WAW to taki powrót do USA na około. Jak pisałem wcześniej, z uwagi na to, ze bilet ORF-LCA-ORF $2300, a ORF-LCA-WAW-ORF $960 + $170 (LCA-WAW, jako osobny bilet), to szef i pozwolił spedzić prawie dwa tygodnie w Polsce. Nigdy nie mialem problemu z LOTem na lotach europejskich, ale w sumie ostatni raz lecialem w 2012 roku... W 2012 tez nie mialem problemu, ale lot jako bankrut powprowadzal oplaty, ktorych by sie tanie linie nie powstydzily. Byłem w Budapeszcie ze sto razy i to miasto wciąż mnie nie nudzi, bardzo lubie i miasto i kraj.... Bylem na Wegrzech gdzies pod koniec lat 80-tych i zawsze chcialem wrocic. Bylem nad Balatonem i w Budapeszcie. Pamietam, ze papryka, pasta paprykowa i sproszkowana prapryka byla wszedzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 28 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Września 2016 No tak mi zachwalacie ten Budapeszt, że nie ma opcji, żebym tam nie pojechała To miasto i kraj ma w sobie taki fajny luzik, który lubie. Oczywiście tubylcy wcale tak nie musza uwazac ale ja tak ten kraj odbieram. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ilon Napisano 30 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Września 2016 Dzien dobry wszystkim! Chcialabym przypomniec, albo zauwazyc, ze dzis mamy piatek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 30 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Września 2016 Dzien dobry wszystkim! Chcialabym przypomniec, albo zauwazyc, ze dzis mamy piatek Bogu dzieki. Szkoda ze deszcz ma padac dopiero jutro, grzyby nie zdaza podrosnac do zbierania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 30 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Września 2016 Dzien dobry wszystkim! Chcialabym przypomniec, albo zauwazyc, ze dzis mamy piatek A osoby pracujace w soboty mowia: bleee. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 30 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Września 2016 A osoby pracujace w soboty mowia: bleee. Cza bylo do szkol uczeszczac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 30 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Września 2016 Ale za to poniedzialki wolne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi