jkb Napisano 1 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Listopada 2016 Tak, zdecydowanie troche czasu zajmie przyzwyczajanie sie do nowego forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 2 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Listopada 2016 Zazwyczaj zmiany robi się po to żeby było lepiej. Na razie widzę totalny rozpizdziaj. Wygląda mi to na zmianę dla zmiany. Taka "dobra zmiana" po forumowemu. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pepeaz Napisano 2 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Listopada 2016 11 godzin temu, ilon napisał: NOWE FORUM! Jak ja sie teraz polapie :DD Uff .... myslalem , ze to to "russian hackers" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ilon Napisano 2 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Listopada 2016 9 godzin temu, andyopole napisał: Zazwyczaj zmiany robi się po to żeby było lepiej. Na razie widzę totalny rozpizdziaj. Wygląda mi to na zmianę dla zmiany. Taka "dobra zmiana" po forumowemu. Wyglada troche jak na fejsbuku. Widze, ze mozna tez zalaczyc pliki do postu, zaraz zrobie test EDIT: Dziala Byla ta opcja wczesniej? 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Joanna30 Napisano 2 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Listopada 2016 Chyba nie Uroczy psiak! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
haneczka019 Napisano 2 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Listopada 2016 A nie ma teraz opcji, żeby przejść do pierwszego nieprzeczytanego posta w danym wątku czy ja może nie widzę? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 2 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Listopada 2016 3 minuty temu, haneczka019 napisał: A nie ma teraz opcji, żeby przejść do pierwszego nieprzeczytanego posta w danym wątku czy ja może nie widzę? Nie ma listy ostatnich postow. Wątek nie otwiera się na ostatnim poście tylko na pierwszej stronie. Zmiana dla zmiany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
haneczka019 Napisano 2 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Listopada 2016 2 minuty temu, andyopole napisał: Nie ma listy ostatnich postow. Wątek nie otwiera się na ostatnim poście tylko na pierwszej stronie. Zmiana dla zmiany. No to nie fajnie, jedna z ważniejszych funkcji. Mam nadzieję, że to poprawią. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ilon Napisano 2 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Listopada 2016 Na glownej stronie po prawej stronie jest lista nowych postow. ;> 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
haneczka019 Napisano 2 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Listopada 2016 Cytuj Zh Bardziej chodziło mi oto, że po otwarciu wątku np "Chciałem powiedzieć, że..." otwiera mi się on na pierwszej stronie, a nie ma opcji "Przejdź do pierwszej nieprzeczytanej wiadomości". Bezsensowne jest przekopywanie się przez cały wątek od początku, albo przechodzenie do ostatniej strony, jak może być kilka ostatnich przez nas nie czytanych. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi