andyopole Napisano 25 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Lipca 2014 ... muszę szybko spać tej nocy. Skoro świt ruszamy do Spokane, WA na wesele. Prawie czterysta mil. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sara Napisano 26 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Lipca 2014 chce kupic chevi cruz. dobry wybor? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kzielu Napisano 26 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Lipca 2014 chce kupic chevi cruz. dobry wybor? Otwierasz tzw. can of worms, bo dostaniesz tysiac zupelnie roznych opinii... Generalnie jest moim zdaniem wporzo, tani, dobry financing (0% /72 chyba mozna dostac w tej chwili), tyle ze to GM wiec badz przygotowana na to... Po tych recallach chyba ich absolutnie wszystkich modeli z ostatnich 10 lat obnizyli ceny zeby sprzedaz szla... Dosc blisko przez ostatnie pare dni przygladalem sie Caddy'emu ATS i po poczytaniu opinii na forach mi sie odwidzialo.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
freja Napisano 27 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Lipca 2014 Dobra, to ja tez sie chwale - tydzien temu urodzilam coreczke Jakby ktos chcial info na temat porodow w USA to jestem na biezaco. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jackie Napisano 27 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Lipca 2014 Dobra, to ja tez sie chwale - tydzien temu urodzilam coreczke Gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rybka Napisano 27 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Lipca 2014 gratuluje!! niech sie zdrowo chowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misuzu Napisano 27 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Lipca 2014 Fejsa, na prawde? Gratulacje! Wszystkiego dobrego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
haneczka019 Napisano 27 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Lipca 2014 Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paulina_89 Napisano 27 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Lipca 2014 Dobra, to ja tez sie chwale - tydzien temu urodzilam coreczke Jakby ktos chcial info na temat porodow w USA to jestem na biezaco. Gratuluje! Jak ma na imię? Jeśli to nie tajemnica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
freja Napisano 27 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Lipca 2014 Dziekuje Maz uparl sie na Zosie, wiec jest nasza polska Zofia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi