andyopole Napisano 22 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Listopada 2016 5 godzin temu, keeway napisał: A czy ktoś może mi powie coś o tym czarnym piątku, czy rzeczywiście można trafić na wielkie okazje? Zawsze jak widziałem relację w telewizji to kolejki były masakryczne. Pozdrawiam! Kupiłem zestaw narzędzi 20 V na początku października za $249 bo była promocja do 12 października. Potem cena wróciła do $299. Teraz spojrzałem z ciekawosci, obniżka specjalnie na Black Friday $279. Jeśli coś chcesz kupić to dobrze sobie upatrzyc coś wcześniej i obserwować ceny. Ja obserwuję pewien model TV, normalnie kosztuje ok. $1400 ale wszyscy jadą z ceną w dół. Teraz najlepsza cenę ma Costco, $879. Doliczając należne rewards będzie jeszcze taniej. Ale czekam jeszcze. Kupowanie pod wpływem impulsu jest niemadre. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pelasia Napisano 22 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Listopada 2016 Te same jak i nie lepsze ceny mozna zauważyć w styczniu. I nie ma ryzyka, ze zostanie sie podeptanym 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 22 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Listopada 2016 A ja bede miala "przyjemnosc" doswiadczenia czarnego piatku z innej perspektywy... Z perspektywy osoby pracujacej w sklepie. A raczej dużym markecie z duuuza iloscia elektroniki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 22 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Listopada 2016 1 minutę temu, Roelka napisał: A ja bede miala "przyjemnosc" doswiadczenia czarnego piatku z innej perspektywy... Z perspektywy osoby pracujacej w sklepie. A raczej dużym markecie z duuuza iloscia elektroniki. To może coś podszepnij, co tam szykujecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 22 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Listopada 2016 To co zwykle. Telewizory i inne pierdoly. Ja chcialam jakis deal na PlayStation 4 Pro, ale niestety chyba zadnych nie bedzie. Na co dzien nie pracuje z klientami, ale w piatek niestety wszyscy musza byc na sklepie. Otwieramy o 4 rano. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kzielu Napisano 22 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Listopada 2016 40 minut temu, Roelka napisał: A ja bede miala "przyjemnosc" doswiadczenia czarnego piatku z innej perspektywy... Z perspektywy osoby pracujacej w sklepie. A raczej dużym markecie z duuuza iloscia elektroniki. Target ? Walmart ? Uwazaj zeby Cie nie stratowali ;-) Przynajmniej dobrze ze nie otwieracie w czwartek bo moim zdaniem to slabe jest strasznie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 22 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Listopada 2016 To moj dziewiaty (chyba) Black Friday tutaj i jeszcze nigdy, przez caly swiateczny weekend nie bylem w zadnym sklepie. Teraz chyba sie rusze za tym TV bo jak widze sposob obchodzenia sie z przesylkami przez UPSy czy inne FEDEXy to chyba lepiej zabrac to pudlo samemu ze sklepu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 22 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Listopada 2016 Najbardziej podobaja mi sie namioty rozbijane pod np. Best Buyem juz w srode wieczorem. Moze faktycznie beda jakies dwa telewizory po $200 ale do takich poswiecen nie dalbym sie namowic nikomu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 22 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Listopada 2016 56 minut temu, kzielu napisał: Target ? Walmart ? Uwazaj zeby Cie nie stratowali ;-) Przynajmniej dobrze ze nie otwieracie w czwartek bo moim zdaniem to slabe jest strasznie... Exchange. Taki troche ala Target, ale na military post - sa ubrania, elektronika, meble, slodycze i rozne pierdoly do domu. Jak byly wyprzedaze na Veterans Day to mielismy nawet maly tlumek czekajacy od 5 rano na otwarcie sklepu... a otwieralismy normalnie o 9, lol. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KaeR Napisano 22 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Listopada 2016 ... ze dostalem dzis decyzje o zatrudnieniu na stale. Jak tylko przyjdzie offer letter, wybieram sie do naszego biura, ktore zajmuje sie aplikacjami na GC, bo tego dotyczylo moje pierwsze (i jedyne) pytanie po otrzymaniu wiadomosci. Musze wyprzedzic Trumpa i jego pomysly. ;P 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi