Joanna30 Napisano 9 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Lutego 2017 Można. I do tego nie jest to mowa nienawiści. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ilon Napisano 9 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Lutego 2017 http://www.rmf24.pl/nauka/news-i-ty-mozesz-byc-trollem-internetowym,nId,2350053 I ty mozesz byc trollem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sly6 Napisano 10 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Lutego 2017 od dziś w obiegu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KaeR Napisano 10 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Lutego 2017 3 minuty temu, sly6 napisał: od dziś w obiegu Przypominają się czasy jak jagodzianka kosztowała 12000. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Joanna30 Napisano 10 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Lutego 2017 Nie wiem, po co to komu. Jak będę miała wybrać 500, to sobie wybiorę po 200 albo 100, bo z 500 to ja nic nie załatwię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ilon Napisano 10 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Lutego 2017 Lipa tak pracowac caly miesiac za dwa banknoty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 10 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Lutego 2017 Godzinę temu, ilon napisał: Lipa tak pracowac caly miesiac za dwa banknoty Mam wyplate co dwa tygodnie i nie dostaje nawet bilonu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ilon Napisano 10 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Lutego 2017 Ja w sumie to jakby nie patrzec to ja nic nie dostaje, bo zanim te pieniadze zobacze to juz je wydam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 10 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Lutego 2017 2 godziny temu, ilon napisał: Ja w sumie to jakby nie patrzec to ja nic nie dostaje, bo zanim te pieniadze zobacze to juz je wydam Amerykanka co sie zowie! Wydaje nie swoje tylko bankowe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 10 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Lutego 2017 http://www.tvn24.pl/poznan,43/mala-ameryka-tak-mieszkaja-zolnierze-w-zaganiu,714187.html Ten ich sklepik to taki terenowy oddział sieci dla której i ja pracuje. Co ciekawe, military spouses moga w ten sposob czasami wyjezdzac na swoje wlasne "misje" - siec moze wyslac nas do pracy w takim sklepie w Afganistanie czy gdzie tam jeszcze Amerykanie stacjonują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi