katlia Napisano 23 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2014 Medeski, jest sporo plazy gdzie mozna legalnie chodzic nago lub topless. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość miqhs Napisano 23 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2014 Nie wiem jak jest w pobliżu LA, to trochę inna California, tutaj jest bardziej hipstersko Ale golasów nie widziałam bo zimno, może dlatego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mesio007 Napisano 23 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2014 W okolicach San Francisco na plaze sie w kurtce puchowej chodzi, z termosem pod pacha. Grubszy kocyk albo kolderka (nie tyle do siedzenia, ale zeby sie pozawijac) zalezy od dnia, ale czesto mile widziane. Nago to chyba najwieksi twardziele. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość miqhs Napisano 23 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2014 Potwierdzam, na razie jeszcze jest w miarę cieplo, ale kołderki widziałam Pogoda jest tu niesamowita, wystarczy przejechać kilka mil i upał Pojechalismy do sekwoi, ale parking byl zapchany, jak się zjedzie w dół to też jest plaża, piasek szary, pełno małż, tam bylo zimno, tylko surferzy jak foczki Z kolei nad zatoką był raz taki gorący piach, ze poparzyliśmy sobie stopy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość miqhs Napisano 24 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2014 Tak z innej beczki - jak wyglądają wasze urlopy w PL? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
freja Napisano 24 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2014 Miqhs mowisz o Muir Woods I Stinson Beach? Widze, ze chodzimy sobie po pietach, dwa tyg temu tez zaliczylismy te wyprawe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość miqhs Napisano 24 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2014 Muir Woods ale plaża inna - Muir Beach Na razie najbardziej mi się podobało w Monterey, tylko mi dziecko fale przeczołgały po dnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
haneczka019 Napisano 24 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2014 Tak z innej beczki - jak wyglądają wasze urlopy w PL? Mój się właśnie kończy, jutro do pracy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 24 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2014 Tak z innej beczki - jak wyglądają wasze urlopy w PL? Niemal cały, ponad trzytygodniowy pobyt przepracowalem na posiadłości moich sedziwych rodziców. Nie mają już wiele sił więc porzadkowalem sad, poprawiłem płoty itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pelasia Napisano 24 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2014 Tak z innej beczki - jak wyglądają wasze urlopy w PL? Masz na myśli urlopy ludzi pracujących w PL czy tych co wyjeżdżają na urlop do PL ? Jesli to drugie to musze przyznać, ze to do urlopu za bardzo nie należy. Aby wszystkich odwiedzić to lada wyzwanie, przynajmniej dla mnie i najlepiej po takim wyjeździe wziąć trochę wolnego od wolnego aby odpocząć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi