katlia Napisano 25 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2017 Taaaaaaaaaaaakkkkkkkkkkkkkkk !! Wysle i baaaaardzo dziekuje!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 26 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2017 A mnie qrde padła Bateryjka w aucie. Zatankowalem i nie mogłem zapalić. Jak mogla, tak bez ostrzeżenia? Wcale nie taka stara, dopiero 10 lat! Siedzę w Le Schwab. Dobrze ze uczyni ludzie pożyczyli prądu a le Schwab był blisko. Znowu qrcze koszty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grape Napisano 26 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2017 A ja juz w ten piateczek lece do PL! Juz nie moge sie doczekac, nie widzialam moich ziomkow juz 1,5 roku ;( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pelasia Napisano 26 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2017 6 godzin temu, andyopole napisał: A mnie qrde padła Bateryjka w aucie. Zatankowalem i nie mogłem zapalić. Jak mogla, tak bez ostrzeżenia? Wcale nie taka stara, dopiero 10 lat! Siedzę w Le Schwab. Dobrze ze uczyni ludzie pożyczyli prądu a le Schwab był blisko. Znowu qrcze koszty. 10 lat? Mi tez ostatnio padła po 26 miesiacach, a gwarancja na 24 . Takie moje szczęście 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 26 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2017 6 godzin temu, pelasia napisał: 10 lat? Mi tez ostatnio padła po 26 miesiacach, a gwarancja na 24 . Takie moje szczęście A mnie dali 7 lat gwarancji! Aż podniosę maskę dzisiaj żeby zobaczyć co to za cudo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pelasia Napisano 26 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2017 Mi sie wydawało, ze wiecej niz 3 lata nie dają. Twoja chyba ze złota zrobiona, ze aż 7 dali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ilon Napisano 26 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2017 Andy pewno zbajerowal kasjerke czy tam sprzedawce i dostal na 7 lat ta gwarancje ;p 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pelasia Napisano 26 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2017 Ilon pewnie kiełbaskami albo chlebem domowej roboty przekupił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patipitts Napisano 26 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2017 (edytowane) Andy zaśmiałam sie jak przeczytałam twoj komentarz, bo przypomniało mi sie jak w wakacje pojechaliśmy z chłopem do fryzjera ja siedziałam w aucie i czekałam na niego godzinę (!!!) i wpadłam na jakże cudowny pomysł słuchania radia w zgaszonym aucie oczywiście bateria sie wyczerpała i nie pomogły nawet kabelki, ktorych użyczył nam pomocny pan. Musieliśmy wzywac pomoc drogowa, dostałam od chłopa opieprz a tego samego dnia pózniej złapała mnie policja za zbyt szybka jazdę na szczescie udało mi sie na ładne oczy uniknąć wtedy mandatu ale chłop był zły do wieczora po tamtej akcji kupił nam takie urządzonko do ratowania baterii (jumpstart) z powerbankiem i nawet raz sie przydało od tamtej pory, polecam, choc nie znam sie i nie wiem czy tobie by pomogło ja mam mega ciężki tydzień, codziennie praca, treningi, zaczęłam tez udzielać korków z angielskiego, wracam codziennie wieczorami i padam na ryjek a w piątek o 5 wyjeżdżam do wrocka. Mam nadzieje ze tam sobie odpocznę, chociaż znając moje koleżanki to wrócę w takim stanie jak w poniedziałek wielkanocny Edytowane 26 Kwietnia 2017 przez Patipitts 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 27 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2017 4 godziny temu, ilon napisał: Andy pewno zbajerowal kasjerke czy tam sprzedawce i dostal na 7 lat ta gwarancje ;p E tam, smoluch taki. Oni tam pracują w białych koszulach, ten chyba nie zmieniał że dwa tygodnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi