Joanna30 Napisano 1 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Maja 2017 Przez przypadek, bo myślałam, że formatuję inny dysk, który miałam sformatować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 1 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Maja 2017 Jeśli jeszcze nic na tym dysku nie zapisalas nowego to sa szpece, którzy to potrafią (ja nie) uratować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dejmos Napisano 1 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Maja 2017 (edytowane) Sa darmowe narzedzia na sieci do odzyskiwania danych. Kiedys wyczyscilem przez przypadek karte 16GB z aparatu, zainstalowalem aplikacje i udalo mi sie odzyskac jakies 95% zdjec. Process troche potrwa, tym bardziej przy takiej ilosci, ale warto. Edytowane 1 Maja 2017 przez Dejmos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radosny Napisano 1 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Maja 2017 10 godzin temu, grape napisał: A ja juz trzeci dzien w PL! Jutro ide na polskie wesele, jestem przekonana ze przybedzie mi z 10kg po tej wizycie w ojczyznie Nadrobilam tez zaleglosci z tego co to sie tutaj dzieje pod wzgledem politycznym, kabaret... W ogole to mi sie poszczescilo bo maz zostal w USA i raportowal ze pogoda oszala i rzeczki powylewaly w naszej miejscowosci, a na slasku slonko swieci! Wystarczy oglądać UCHO PREZESA (coś jak szopka noworoczna sprzed lat... :D) - śmiechu co niemiara, ale to chyba bardzo udana satyra na obecną polityczną rzeczywistość... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patipitts Napisano 1 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Maja 2017 Ale sie kiełby ojadłam ojojoj.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vlade Napisano 1 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Maja 2017 4 godziny temu, Joanna30 napisał: ... że kolejny raz zadziwiłam samą siebie swoją głupotą Przez przypadek sformatowałam nie ten dysk zewnętrzny, co miałam. I setki giga zdjęć, muzyki i innych poszło w kosmos! Brawo, k... ja. Jak sformatowalas tylko to dane nadal tam sa i jest banalnie prosto je odzyskac, pod warunkiem ze nie zapisywalas nic na dysku. Masa darmowych, prostych narzedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KaeR Napisano 1 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Maja 2017 Tak jak pisza, duza czesc mozna odzyskac. Kiedys w Polsce odzyskiwalismy wykasowane laptopy odchodzacych pracownikow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ilya_ Napisano 2 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Maja 2017 (edytowane) Na chwile odwiedzilem ostatnio santa monica. Pieknie bylo, slonecznie. Edytowane 2 Maja 2017 przez ilya_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Joanna30 Napisano 2 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Maja 2017 10 godzin temu, Dejmos napisał: Sa darmowe narzedzia na sieci do odzyskiwania danych. Kiedys wyczyscilem przez przypadek karte 16GB z aparatu, zainstalowalem aplikacje i udalo mi sie odzyskac jakies 95% zdjec. Process troche potrwa, tym bardziej przy takiej ilosci, ale warto. Z kartą w zeszłym roku w USA zrobiłam tak samo, ale program mi wszystko ładnie odzyskał Ale nie próbowałam, czy to zadziała na dysku. Jeśli ktoś może polecić jakiś dobry program, to ja i moja głupota byłybyśmy niezmiernie wdzięczne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Joanna30 Napisano 2 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Maja 2017 10 godzin temu, andyopole napisał: Jeśli jeszcze nic na tym dysku nie zapisalas nowego to sa szpece, którzy to potrafią (ja nie) uratować. Nie zapisywałam niczego nowego, więc może się uda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi