Patipitts Napisano 9 Maja 2017 Zgłoś Napisano 9 Maja 2017 24 minuty temu, andyopole napisał: Co Wy z ta ciecierzyca? Ja kiedys robilem zdrowe, vegetarianskie pierogi z ciecierzycy. Jednak jak dla mnie byly zbyt zdrowe, dodalem boczku! A kto powiedział ze boczus jest niezdrowy? u mnie stałe w menu śniadaniowym uwieeeeelbiam boczus i wbrew pozorom jest fit!! roelko- życzę udanej podróży wypoczywajcie i przybywajcie Cytuj
jkb Napisano 9 Maja 2017 Zgłoś Napisano 9 Maja 2017 Baw sie przednio, Roel, milej podrozy, i gratulacje Cytuj
andyopole Napisano 9 Maja 2017 Autor Zgłoś Napisano 9 Maja 2017 10 minut temu, Patipitts napisał: A kto powiedział ze boczus jest niezdrowy? u mnie stałe w menu śniadaniowym uwieeeeelbiam boczus i wbrew pozorom jest fit!! roelko- życzę udanej podróży wypoczywajcie i przybywajcie Idąc tą drogą, właśnie w poprzednią sobotę nawędziłem boczku, pokroilem w plasterki (po sklepowemu), zapakowałem próżniowo i zamroziłem. Pysznosci. W niedziele nagotowalem na nim grochoweczki, dzisiaj wzialem troche na lunch do roboty. Wszyscy wyciągali nosy a la Pinokio... Cytuj
andyopole Napisano 10 Maja 2017 Autor Zgłoś Napisano 10 Maja 2017 Roelka teraz pewnie się teraz zapisze na jakieś germanskie forum a do nas nawet nie zajrzy... Cytuj
Gość Napisano 10 Maja 2017 Zgłoś Napisano 10 Maja 2017 A tam! Teoretycznie będę mieszkać na amerykańskiej ziemi (czy jak tam oni postrzegają te swoje bazy) więc sie mnie jeszcze nie pozbedziecie. Cieszę sie na te wyjazd ale na stale to bym chyba nie mogła mieszkać w Niemczech. Nie cierpię języka. Cytuj
andyopole Napisano 10 Maja 2017 Autor Zgłoś Napisano 10 Maja 2017 27 minut temu, Roelka napisał: A tam! Teoretycznie będę mieszkać na amerykańskiej ziemi (czy jak tam oni postrzegają te swoje bazy) więc sie mnie jeszcze nie pozbedziecie. Cieszę sie na te wyjazd ale na stale to bym chyba nie mogła mieszkać w Niemczech. Nie cierpię języka. Sprechen w dechę, reszta na migi. Ta sama rodzina językowa co angielski, mnóstwo podobnych wyrazów. Ucz się nowego języka. Cytuj
KaeR Napisano 10 Maja 2017 Zgłoś Napisano 10 Maja 2017 A ja jestem juz po drugiej stronie jeziora. Walizka została po drodze gdzieś. Dobrze, że była była prawie pusta. :-P Cytuj
andyopole Napisano 10 Maja 2017 Autor Zgłoś Napisano 10 Maja 2017 4 godziny temu, KaeR napisał: A ja jestem juz po drugiej stronie jeziora. Walizka została po drodze gdzieś. Dobrze, że była była prawie pusta. :-P He he, na którym lotnisku wcielo? Idź teraz na zakupy na koszt linii lotniczych. Nowy ciuch zawsze się przyda. Tylko drogo kupuj! Cytuj
KaeR Napisano 10 Maja 2017 Zgłoś Napisano 10 Maja 2017 1 minutę temu, andyopole napisał: He he, na którym lotnisku wcielo? Idź teraz na zakupy na koszt linii lotniczych. Nowy ciuch zawsze się przyda. Tylko drogo kupuj! W Kopenhadze. Przesiadka była na styk. A to można? Walizka ma być niedługo. Wyleciala dwie godziny później. Podejrzewam, że będzie około 5-6. Cytuj
andyopole Napisano 10 Maja 2017 Autor Zgłoś Napisano 10 Maja 2017 Mnie w tamtym roku też Copenhagen. Jeżeli walizka nie dojedzie w ciągu 24 godzin możesz kupić niemal wszystko w dziale kosmetyków i ciuchów. Może być problem z refinansowaniem przez linie lotnicze futra z ocelotow ale jeśli dobrze uzasadnisz... 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi