katlia Napisano 5 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2014 Melatonin ci pomoze z tym pierwszym (kupisz w kazdym sklepie spozywczym w wydziale z witaminami) -- ale z tym drugim chyba tylko nastepne wakacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 5 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2014 Melatonine mam domu. Zaraz lykne bo ucieklem już z roboty. A z tym urlopem to good idea. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rybka Napisano 6 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2014 jutro jedziemy do Reading PA na WW II weekend jak ktoś jest niedaleko to polecam się wybrać http://www.maam.org/maamwwii.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jannapa Napisano 7 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2014 no prosze jaki ladny watek! wprawdzie nie mam jakos wybitnie radosnych wiadomosci, ale cos sie znajdzie: wypielilam swoje morgi - piekny ogrodek mi z tego wyszedl i pomidorki bede miala swoje - bez sztucznych nawozow i chemii! (z wlasnych sadzonek - od ziarenka je znam;)) dzieci juz na wakacjach od dzisiaj --- wprawdzie juz w okolicach 11 bylam w stanie je oddac z doplata, ale generalnie w okolicach ich pojscia do lozka zmienilam zdanie - niech zostana, moze sie jeszcze na cos przydadza;) i zwrot podatku przyszedl, co mnie bardzo ucieszylo, bo lato w mojej profesji, szczegolnie do czasu podpisania dlugoterminowego kontraktu, a nie pracy na godziny, to straszna posucha a, no i w szkole dwunasta klasa miala dzisiaj graduation --- jest co swietowac:) z racji temperatury udalismy sie na uroczystosc na motocyklach - w togach od razu, zeby sie nie wygniesc :) powiewalismy kapturami na kazdym zakrecie;) narod po drodze musial miec niezly ubaw:) milego weekendu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
medeski Napisano 7 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2014 W Edynburgu dzis cieplo, jest też duzy Meadows Festival a to oznacza całe alejki pudeł z winylami I to jest dobra wiadomość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paulina_89 Napisano 7 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2014 Piekna pogoda, ptaszki za oknem cwierkają, w powietrzu unosi sie zapach pobliskiego lasu i jeziora, a ja ide za 3 h do znajomych na grilla USA, tu che się żyć! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 7 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2014 Piekna pogoda, ptaszki za oknem cwierkają, w powietrzu unosi sie zapach pobliskiego lasu i jeziora, a ja ide za 3 h do znajomych na grilla USA, tu che się żyć! A to w innych miejscach na świecie nie znają grilla? Ptaki wymarly, lasy spalone a jeziora wyschly? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pelasia Napisano 7 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2014 A ja wlasnie wróciłam ze ślubu znajomych. Oh jak mi tęskno za tymi polskimi weselami.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 7 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2014 A ja wlasnie wróciłam ze ślubu znajomych. Oh jak mi tęskno za tymi polskimi weselami.... No to poszalalas fest. Zjedz cos w domu bo glodna pewnie. Drinki byly for free czy trzeba bylo sobie kupić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pelasia Napisano 7 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2014 Głodna nie, dużo nie jem i szybko sie wypełniam Drinki - cash bar Jakby ktos sie uparl to te hamerykanskie wesela mozna przed praca wcisnąć. Gdzie sa te całonocne balangi i tance do rana? Oh no ale poszalalam.... :-/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi