Łukasz90 Napisano 7 Lipca 2017 Zgłoś Napisano 7 Lipca 2017 Ja nawet sushi lubię , choć moje pierwsze spotkanie z nim nie wspominam zbyt dobrze. Kolega (smakosz sushi) zaprosił mnie i je zrobić raz ,ze brudnymi rękami z brudem za paznokciami , dwa wyglądały nieapetycznie , dwa smakowały paskudnie. Drugi raz zmusiła mnie koleżanka a, że podobała mnie się to ją zaprosiłem. Było to Californian Sushi i było naprawdę pyszne. Cytuj
Jackie Napisano 7 Lipca 2017 Zgłoś Napisano 7 Lipca 2017 Nigiri i maki to podstawa moich lunchów Jeśli ktoś będzie w moich okolicach to polecam Sen Sushi Bar, znakomite jedzenie (nie tylko sushi). Cytuj
andyopole Napisano 7 Lipca 2017 Autor Zgłoś Napisano 7 Lipca 2017 1 godzinę temu, Jackie napisał: Nigiri i maki to podstawa moich lunchów Jeśli ktoś będzie w moich okolicach to polecam Sen Sushi Bar, znakomite jedzenie (nie tylko sushi). Właśnie! Lubię też sashimi... Cytuj
agatenka Napisano 8 Lipca 2017 Zgłoś Napisano 8 Lipca 2017 12 godzin temu, ilon napisał: Haha, wpasc to nie wpadlam, zajrzalam ewentualnie Dlugi weekend byl, mialam 4 dni wolnego jak nigdy. Tak sie cieszylam a najlepsze bylo to, ze juz w poniedzialek chcialam wracac do pracy bo w domu juz mnie nosilo. Pochwale wam sie, ze w weekend mam urodziny i postanowilam isc (drugi raz w zyciu) na sushi Zdrajca! Ze mną na sushi nie miał kto iść... Tak przy okazji Wszystkiego Najlepszego! Cytuj
ilon Napisano 8 Lipca 2017 Zgłoś Napisano 8 Lipca 2017 52 minuty temu, agatenka napisał: Zdrajca! Ze mną na sushi nie miał kto iść... Tak przy okazji Wszystkiego Najlepszego! Agatka, jak mi jutro bedzie smakowac to nastepnym razem jak przyjade to mozemy isc. Tak jak mowilam - to dopiero bedzie drugi raz. Za pierwszym razem jakos nie bylam zachwycona, wiec jutro daje kolejna szanse. Bede najprawdopodobniej w okolicach w niedziele, ale pewnie bedziesz busy? Cytuj
andyopole Napisano 8 Lipca 2017 Autor Zgłoś Napisano 8 Lipca 2017 Dobrze dopraw, sos sojowy, Wasabi, do tego imbir marynowany, pycha. Cytuj
agatenka Napisano 8 Lipca 2017 Zgłoś Napisano 8 Lipca 2017 39 minut temu, ilon napisał: Agatka, jak mi jutro bedzie smakowac to nastepnym razem jak przyjade to mozemy isc. Tak jak mowilam - to dopiero bedzie drugi raz. Za pierwszym razem jakos nie bylam zachwycona, wiec jutro daje kolejna szanse. Bede najprawdopodobniej w okolicach w niedziele, ale pewnie bedziesz busy? Może miejsce było kiepskie? Teraz koniecznie wybierz cos z polecenia. Tak jak napisał andy - sos sojowy i wasabi koniecznie - ja akurat za imbirem nie przepadam. Jak na początek nie musisz brać surowej ryby - małymi kroczkami zamów sobie coś z wędzonym łososiem czy smażonymi krewetkami Co do niedzieli - nawet nie masz pojęcia ;-/ Pomyliłam daty i oprócz codziennych "zajęć" zabookowałam jeszcze food truck event plus dołożyłam sobie sesje z 16osobą rodziną. Nie mam pojęcia jak my to wszystko ogarniemy. Ja już chce Labor Day! Cytuj
KaeR Napisano 8 Lipca 2017 Zgłoś Napisano 8 Lipca 2017 5 godzin temu, kzielu napisał: Tornado warning ! (Syreny i cały bajzel) Pobawilbym się w storm chasera i jakieś zdjęcie zrobił bo chyba ciut na północ jest, ale żona nie pozwala samochodu wziąć ... No to wskakuj na rower! Cytuj
KaeR Napisano 8 Lipca 2017 Zgłoś Napisano 8 Lipca 2017 1 minutę temu, ilon napisał: A to oni mi tego nie doprawia? Sto lat! Sama musisz sobie skąpać rolkę w sosie sojowym wymieszanym z wasabi. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi