katlia Napisano 3 Września 2014 Zgłoś Napisano 3 Września 2014 Tam sa trzesienia ziemi dosyc czesto, tylko wiekszosci sie nie czuje. I nie, nie ma alertow na ktore moznaby polegac -- chociaz po wiekszym wstrzasie jest zawsze sporo mniejszych wiec to mozna troche przewidziec. Podobno ma byc ogromne wstrzesienie ziemi -- tak zwane "The Big One" ktore moze nawet zrobic wyspe z Kaliforni... ale czy to bedzie za rok, 100 lat czy tysiac nikt nie moze powiedziec. Kalifornijczycy sie nie przejmuja tym specjalnie. Wiecej ludzi ginie z powodu sniezyc /huraganow co roku niz zginelo z powodu trzesienia ziemi w przeciagu ostatnich 50 lat... Cytuj
Sara Napisano 4 Września 2014 Zgłoś Napisano 4 Września 2014 zdaje jutro knowledge test w oregonie do prawa jazy. trzymac kciuki Cytuj
andyopole Napisano 4 Września 2014 Autor Zgłoś Napisano 4 Września 2014 zdaje jutro knowledge test w oregonie do prawa jazy. trzymac kciuki "Czymam" sąsiadko.... Cytuj
Sara Napisano 7 Września 2014 Zgłoś Napisano 7 Września 2014 zdalam!!! poniedzialek 15stego mam drive test! trzymajcie kciuki ponownie! widac szczescie przynosza Cytuj
andyopole Napisano 7 Września 2014 Autor Zgłoś Napisano 7 Września 2014 zdalam!!! poniedzialek 15stego mam drive test! trzymajcie kciuki ponownie! widac szczescie przynosza O ktorej godzinie? Żebym na miasto nie wychodził. .. Cytuj
haneczka019 Napisano 7 Września 2014 Zgłoś Napisano 7 Września 2014 zdalam!!! poniedzialek 15stego mam drive test! trzymajcie kciuki ponownie! widac szczescie przynosza Gratuluję. Chociaż pewnie to był dla ciebie pikuś . miqhs olej tych pesymistów i odezwij się . Cytuj
Paulina_89 Napisano 7 Września 2014 Zgłoś Napisano 7 Września 2014 zdalam!!! poniedzialek 15stego mam drive test! trzymajcie kciuki ponownie! widac szczescie przynosza Gratuluje! Az zdziwilam sie ze masz inna date na drive test i inna na teoretyka, bo ja mialam wszystko w tym samym dniu Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi