kzielu Napisano 11 Lipca 2017 Zgłoś Napisano 11 Lipca 2017 22 minuty temu, KaeR napisał: Znow, nie zakladajac osobnego watku, spytam, czy sama combo card bedzie wystarczyc w DMV, zeby odnowic prawo jazdy? To chyba troche zalezy od stanu (i czasami od lokalnego DMV) ale IMHO powinno (+ social security card bez ktorego w OH w ogole nie chca rozmawiac). Cytuj
KaeR Napisano 11 Lipca 2017 Zgłoś Napisano 11 Lipca 2017 13 minut temu, kzielu napisał: To chyba troche zalezy od stanu (i czasami od lokalnego DMV) ale IMHO powinno (+ social security card bez ktorego w OH w ogole nie chca rozmawiac). Dzieki. SSC ma miec usunieta adnotacje o pozwoleniu zanim sie go uzyje? Cytuj
pelasia Napisano 11 Lipca 2017 Zgłoś Napisano 11 Lipca 2017 U nas trzeba sobie poukladac wszystko z SS office zanim sie zacznie zabawę z DMV. Jak maja jakas niezgodność w systemie z SS to od razu wysyłają aby sprawę wyjaśnić z nimi a pozniej wrócić do DMV. Cytuj
kzielu Napisano 11 Lipca 2017 Zgłoś Napisano 11 Lipca 2017 35 minut temu, KaeR napisał: Dzieki. SSC ma miec usunieta adnotacje o pozwoleniu zanim sie go uzyje? No nie - bo combo card (EAD) jest tym pozwoleniem. To wszystko IMHO bo sciezki ktorymi chadzaja DMVs sa nieodgadnione... Cytuj
ilon Napisano 11 Lipca 2017 Zgłoś Napisano 11 Lipca 2017 Dziekuje kochani forumowicze za wszystkie zyczonka :* BTW ponoc jak sie dzisiaj przebierzecie za krowe to dostaniecie za darmo kanapke w chickfila Cytuj
NisseN Napisano 12 Lipca 2017 Zgłoś Napisano 12 Lipca 2017 Co robicie w ta sloneczna (przynajmniej dla mnie) srode? Cytuj
jkb Napisano 12 Lipca 2017 Zgłoś Napisano 12 Lipca 2017 3 godziny temu, NisseN napisał: Co robicie w ta sloneczna (przynajmniej dla mnie) srode? Pracujemy U nas duszno, parno, deszczowo. Cytuj
andyopole Napisano 12 Lipca 2017 Autor Zgłoś Napisano 12 Lipca 2017 U mnie pochlodnialo, temperatura nie przekracza 28°C. Słonecznie, zjawisko nadmiernej wilgotności jest tu nieznane. Ostatni deszcz był ponad miesiąc temu. Cytuj
katlia Napisano 12 Lipca 2017 Zgłoś Napisano 12 Lipca 2017 Andyopole, moj syn pojechal na 2 tygodnie w twoje strony, potem do Washington i Vancouver. Byl zachwycony klimatem i teraz powaznie mysli o przeprowadce bo ma juz dosyc slonca i ciaglych temperatur powyzej 32 C+ Cytuj
andyopole Napisano 12 Lipca 2017 Autor Zgłoś Napisano 12 Lipca 2017 Zwroc swojej latorosli uwage ze u nas jak zaczyna padac deszcz w listopadzie to wg optymistow przestaje w marcu. Pesymisci twierdza ze w czerwcu, co I tak jest o wiele lepiej niz np. w Seattle. Dodatkowy plus jest taki ze zima praktycznie nie wystepuje, snieg jesli spadnie w czwartek to w sobote jest zazwyczaj juz po nim. Najwiekszy mroz jaki mnie tu dreczyl to -9 C. Jednoczesnie wystarczy godzina jazdy zeby pojezdzic na nartach, sezon do maja, a takze godzina jazdy nad Pacyfik. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi