Skocz do zawartości

Chciałem Powiedzieć Że...

andyopole

Rekomendowane odpowiedzi

5 godzin temu, ilon napisał:

OK, czyli modem tez kupic swoj. Dzieki za rady panowie! Jakby jeszcze wam przyszly do glowy jakies pomysly badz rady dajcie znac niezorientowanej w temacie kolezance :D 

Jak chcesz mieć coś w rodzaju normalnej telewizji przez internet to polecam "DirectTv Now". Teraz już maja aplikacje na większość urządzeń, w tym Roku, HBO kosztuje $5 miesiecznie u nich. Żadnych kontraktów, zrezygnować można w każdej chwili, i co dla mnie najważniejsze można tego używać do autoryzacji wielu kanałów bezpośrednio, NBC Sports czy Nick Jr (w sumie to chyba tylko te dwa mi są potrzebne).

I przepraszam za używanie męskich końcówek wcześniej, na swoje wytłumaczenie mam tylko, ze szwagier w niedziele przyjechał, za dnia remontujemy mój basement a po robocie robimy to co się zazwyczaj ze szwagrem robi.

Dnia 04/08/2017 o 08:15, Joanna30 napisał:

Matko, pobawiłam się w dolinowego taternika jakiś czas, a jutro jadę na Woodstock, ale postanowiłam wstąpić wczoraj na forum i dopiero dziś skończyłam czytać, coście popisali podczas mej nieobecności :P Muszę przyznać, że niektóre posty mnie rozbawiły :D

O prosze, nie wzialbym Cie na woodstockowiczke... Raczej za taka powazna pania moderator ☺ Mam nadzieje, ze zabawa takze w tym roku sie udala? 

A "dolinowe" to teraz tez moj ulubiony rodzaj taternictwa. Jaki to czlowiek byl kiedys smieszny jak ganial w urlop na Zawrat czy Swinice zamiast cieszyc sie zyciem;)