ilon Napisano 9 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2017 7 minut temu, andyopole napisał: Ja nie jestem jakiś wybitnie telewizyjny, wiadomości i sport, jeśli dobry. Wole inne, ciekawsze zajecia, tym bardziej ze na kanapie doopa rosnie. Zima idzie. Trzeba troche tluszczyku wiecej nabrac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 9 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2017 9 minut temu, ilon napisał: Zima idzie. Trzeba troche tluszczyku wiecej nabrac Ale nie mowilas nic o tym ze wzorem niedźwiedzi czy innych swistakow zapadasz w sen zimowy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ilon Napisano 9 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2017 A co mam lepszego do roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 9 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2017 9 minut temu, ilon napisał: A co mam lepszego do roboty Wzorem tubylców weź drugi etat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ilon Napisano 9 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2017 Myslalam o tym Andy. Mialam plan, zeby znalezc jakas dodatkowa prace, zeby miec wiecej pieniedzy na happy hour i imprezki. Ale potem uswiadomilam sobie, ze jak bede miala ta druga prace, to ja czasu nie bede miala zeby sobie poimprezowac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 9 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2017 Wielu ludzi bierze prace extra na 2-3 godziny 2-3 razy w tygodniu. Pełne dwa etaty dobre dla wariatów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rzecze1 Napisano 9 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2017 Dnia 08/08/2017 o 16:12, andyopole napisał: Ech te zmiany... czy nie moze byc tak jak bylo? To chyba kwestia wieku Andy. Kiedys mi nic nie przeszkadzalo, a teraz zauwazylem, ze od jakiegos czasu kazda zmiane czy to tu czy tam witam glebokim wdechem i wydechem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 9 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2017 He he, o wieku tutaj to ja się mogę wypowiadać. Chyba jestem najstarszy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vlade Napisano 9 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2017 5 godzin temu, ilon napisał: OK, czyli modem tez kupic swoj. Dzieki za rady panowie! Jakby jeszcze wam przyszly do glowy jakies pomysly badz rady dajcie znac niezorientowanej w temacie kolezance Jak chcesz mieć coś w rodzaju normalnej telewizji przez internet to polecam "DirectTv Now". Teraz już maja aplikacje na większość urządzeń, w tym Roku, HBO kosztuje $5 miesiecznie u nich. Żadnych kontraktów, zrezygnować można w każdej chwili, i co dla mnie najważniejsze można tego używać do autoryzacji wielu kanałów bezpośrednio, NBC Sports czy Nick Jr (w sumie to chyba tylko te dwa mi są potrzebne). I przepraszam za używanie męskich końcówek wcześniej, na swoje wytłumaczenie mam tylko, ze szwagier w niedziele przyjechał, za dnia remontujemy mój basement a po robocie robimy to co się zazwyczaj ze szwagrem robi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rzecze1 Napisano 9 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2017 Dnia 04/08/2017 o 08:15, Joanna30 napisał: Matko, pobawiłam się w dolinowego taternika jakiś czas, a jutro jadę na Woodstock, ale postanowiłam wstąpić wczoraj na forum i dopiero dziś skończyłam czytać, coście popisali podczas mej nieobecności Muszę przyznać, że niektóre posty mnie rozbawiły O prosze, nie wzialbym Cie na woodstockowiczke... Raczej za taka powazna pania moderator ☺ Mam nadzieje, ze zabawa takze w tym roku sie udala? A "dolinowe" to teraz tez moj ulubiony rodzaj taternictwa. Jaki to czlowiek byl kiedys smieszny jak ganial w urlop na Zawrat czy Swinice zamiast cieszyc sie zyciem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi