andyopole Napisano 3 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Listopada 2017 Ja z zasady nie obchodze Halloweeen, za starym. Dzis nawiedzi mnie kolega z Colorado, napijem sie bimberku troszeczke. Mialem jutro montowac mikrofalowke kupiona jeszcze we wrzesniu ale co tam, zrobi sie w nastepny weekend. Tyle czekala to tydzien dluzej nie robi roznicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czołg Napisano 3 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Listopada 2017 20 minut temu, andyopole napisał: napijem sie bimberku troszeczke A dobry? Jak dobry to też bym się napił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 3 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Listopada 2017 My tez nic nie robiliśmy na Halloween. Na Thanksgiving organizujemy wspolny obiad z innymi rodzinami i samotnymi zolnierzami, kazdy przyniesie cos do jedzenia. Nie bede miala przynajmniej gory naczyn do zmywania w domu. Na Swieta, do Polski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 3 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Listopada 2017 Teraz, Czołg napisał: A dobry? Jak dobry to też bym się napił Bardzo dobry, wlasnorecznie wydrukowany! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 3 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Listopada 2017 Na Thanksgiving zadnych planow nie mam. Mam zamiar zapolowac na lodowke za dobra cene. Poza tym, mam do wyciecia trzy drzewa na mojej majetnosci. Jesli pogoda bedzie sprzyjajaca to sie za to wezme. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czołg Napisano 3 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Listopada 2017 6 minut temu, andyopole napisał: Bardzo dobry, wlasnorecznie wydrukowany! To i voltarz pewno godny Pozazdrościć! Życzę Wam smacznego! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 3 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Listopada 2017 7 minut temu, Czołg napisał: To i voltarz pewno godny Pozazdrościć! Życzę Wam smacznego! Voltage approx. 62 %. Pychota! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
katlia Napisano 3 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Listopada 2017 Na Halloween polecialam do Meksyku, bo oni to wiedza jak swietowac! (w tym roku, weekend + 3 dni swiat.) Wiec tydzien slonca, plazy, margaritas, dzungli i obrzadkow Dia de los Murtos. Thanksgiving w tym roku u znajomch ktorzy wybudowali super nowoczesny dom, zupelnie "green;" Boze Narodzenie w Washington DC u rodziny polsko-amerykanskiej gdzie gospodarz sprawia fantastyczna tradycyjna polska Wigilie, moja pierwsza taka od jakis 25 lat :))) Dzieci odchowane, ja juz tylko pracuje zdalnie part time: teraz jezdzimy sobie tu i tam kiedy nam sie tylko zechce. Jeden plus starosci: zyjemy jak chcemy a nie jak musimy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 3 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Listopada 2017 W Meksyku bylem na Sylwestra. Jednak spedzilem go resorcie, pol godziny po polnocy bylo po imprezie. Jednak dzieki temu ze poznalismy na miejscu polsko meksykanskie malzenstwo poznalismy troche Meksyk od zwyklej strony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ilon Napisano 3 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Listopada 2017 1 godzinę temu, Roelka napisał: Eee... Juz po Halloween.. Ktos ma jakies plany na Thanksgiving albo Boze Narodzenie? Na Thanksgiving bedzie jeszcze moja mama, wiec najprawdopodobniej zjemy jakiegos indyka, a w Black Friday wyjezdzamy do VA na wesele i wracamy dopiero w niedziele. Wiec weekend mniej wiecej zaplanowany. Swieta... Hm, poki co zapowiadaja sie u mnie na kanapie z psami ogladajac Netflixa. W sumie mam wolne tylko poniedzialek 25go, wiec nie powinno byc zle. Chociaz jest jeszcze poltory miesiaca, moze moja sytuacja jakos sie drastycznie zmieni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi