quarterback87 Napisano 11 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Listopada 2017 Nie do końca Tarnów odzyskał niepodległość już 31.X.1918 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 12 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Listopada 2017 3 godziny temu, quarterback87 napisał: Nie do końca Tarnów odzyskał niepodległość już 31.X.1918 Okupanci uciekli zanim wrócił Piłsudski? Co za despekt! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jkb Napisano 12 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Listopada 2017 7 godzin temu, andyopole napisał: Ciekaw jestem kto z Was dziś powiesił polska flagę na domu? Moi sąsiedzi już dostali odpowiedź jaka to dzis okazja i jakiego kraju jest ten flag,. U mnie wisi non stop Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 12 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Listopada 2017 41 minut temu, jkb napisał: U mnie wisi non stop Respect! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 12 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Listopada 2017 Święto Niepodległości uczcilem czynem. Zainstalowałem nareszcie kupiona w sierpniu microwave. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 12 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Listopada 2017 Jedzenie z mikrofali jest niezdrowe. My wczoraj wyprawilismy pierwszą od niepamiętnych czasów domowke. Fajnie było ale szkoda że dzisiaj na 8 musiałam przyjść do pracy.. chyba za stara jestem na imprezy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 12 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Listopada 2017 Dokładnie tak samo uważam. Nie gotuje w mikrofalowce. Używam tylko do rozmrażania i podgrzewania, wyłącznie emergency. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jkb Napisano 13 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Listopada 2017 Dnia 11/12/2017 o 02:21, Roelka napisał: Jedzenie z mikrofali jest niezdrowe. No wiadomo, ekscytacja czesteczek wody w jedzeniu powoduje jego niezdrowosc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xarthisius Napisano 13 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Listopada 2017 40 minutes ago, jkb said: No wiadomo, ekscytacja czesteczek wody w jedzeniu powoduje jego niezdrowosc Ale to chyba nie chodzi o to "jak" tylko "co". Jezeli wczorajszy obiad to ok. Za to burgera z zamrazary "microwave ready" co ma date przydatnosci do spozycia w okolicach 2025, do "zbilansowanej" diety bym nie zaliczyl ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ilon Napisano 13 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Listopada 2017 Dokladnie. Ja bez mikrofalowki bym miala dosc ciezko, bo jade na pudelkach. Tzn gotuje sobie w niedziele na caly tydzien i odgrzewam wszystkie te pudla. Ale moje odgrzewane dania z mikrofalowki, znacznie roznia sie od tych, ktore mozna sobie kupic w kazdym markecie na mrozonkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi