andyopole Napisano 15 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Listopada 2017 Widac ze nie mam nic lepszego do roboty jesli sie spojrzy na ranking. Przypadkowo na niego trafilem skarcony przez kogos z forum zeby zamiast pisac pierdoly na forum raczej sobie poczytal "internety". link: http://forum.usa.info.pl/leaderboard/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ilon Napisano 15 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Listopada 2017 29 minut temu, andyopole napisał: Widac ze nie mam nic lepszego do roboty jesli sie spojrzy na ranking. Przypadkowo na niego trafilem skarcony przez kogos z forum zeby zamiast pisac pierdoly na forum raczej sobie poczytal "internety". link: http://forum.usa.info.pl/leaderboard/ Andy, jestes top memberem forum! 20 godzin temu, andyopole napisał: Co tu sie tak cicho zrobilo? Ja wciaz sie nudze w pracy, jeszcze 1.5 godziny! Chyba roznica czasu Andy. Wiekszosc osob albo w Polsce albo nie po tej stronie co Ty, wiec sie pozwijali do domow albo spac Dziekuje wszystkim za moje rocznicowe zyczonka! <3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 15 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Listopada 2017 Twoja pozycja #ilon tez nienajgorsza! To dla mnie znak ze najwyzszy czas zajac sie czym bardziej pozytecznym. Tym bardziej ze teraz bedzie STOP z lajkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jkb Napisano 15 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Listopada 2017 Dnia 11/14/2017 o 00:52, Roelka napisał: My już zaliczyliśmy pierwszy śnieg. Pieknie bylo w Piatek, sniezylo w Chicago Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 15 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Listopada 2017 Tradycyjnie powiem: brrrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 16 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Listopada 2017 No to zaczynamy kolejny dzien, pierwsza godzine pracy juz prawie mam za soba.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ilon Napisano 16 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Listopada 2017 4 minuty temu, andyopole napisał: No to zaczynamy kolejny dzien, pierwsza godzine pracy juz prawie mam za soba.... Ja to juz prawie na lunch ide. Juz odliczam, bo glodna jestem. Podjade sobie do domu na zupke jarzynowa. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 16 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Listopada 2017 U mnie dzis na lunch cos a la chinszczyzna. Niestety, jem w pracy, do domu za daleko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 16 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Listopada 2017 Skoro o jedzeniu mowa.. Jednostka męża miała dzisiaj potluck z okazji swieta dziękczynienia. Zolnierze i rodziny naprawde sie postarali i mielismy porzadny obiadek. My przygotowalismy jajka faszerowane i "pigs in a blanket". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 16 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Listopada 2017 "pigs in a blanket "Co to takiego? Zawsze lubialem poswiniaczyc... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi