Patipitts Napisano 29 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Maja 2018 Czy ktos oprocz mnie ogląda NBA? :> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 29 Maja 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Maja 2018 Na jakim kanale? Bo książkę czytam i TV wyłączony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
scarab Napisano 29 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Maja 2018 2 godziny temu, Patipitts napisał: Czy ktos oprocz mnie ogląda NBA? :> Ja mało kiedy, ale po wyjeździe do US mam zamiar wrócić do dawnej tradycji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
margherita_s Napisano 29 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Maja 2018 12 godzin temu, Patipitts napisał: Czy ktos oprocz mnie ogląda NBA? :> Ja oglądam! Trochę z przymusu, bo mój mąż jest zapalonym fanem, ale nasi Cleveland Cavaliers dostali się do finału, więc z chęcią obejrzę wszystkie mecze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patipitts Napisano 29 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Maja 2018 1 minutę temu, margherita_s napisał: Ja oglądam! Trochę z przymusu, bo mój mąż jest zapalonym fanem, ale nasi Cleveland Cavaliers dostali się do finału, więc z chęcią obejrzę wszystkie mecze Uuu to jesteśmy po przeciwnej stronie barykady my z mezem od lat za GS, udało sie wczoraj chociaż Houston dało czadu w tym sezonie i byłam troche rozdarta. W sumie moim jedynym życzeniem na ten finał było zeby Cavaliersi sie nie dostali :p nie znoszę Lebrona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
margherita_s Napisano 30 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Maja 2018 11 godzin temu, Patipitts napisał: Uuu to jesteśmy po przeciwnej stronie barykady my z mezem od lat za GS, udało sie wczoraj chociaż Houston dało czadu w tym sezonie i byłam troche rozdarta. W sumie moim jedynym życzeniem na ten finał było zeby Cavaliersi sie nie dostali :p nie znoszę Lebrona Też nie jestem fanką LeBrona, ale faktem jest, że bez niego tej drużyny by nie było. I tak to prawdopodobnie ostatnie jego mecze w barwach Cavs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patipitts Napisano 30 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Maja 2018 11 minut temu, margherita_s napisał: Też nie jestem fanką LeBrona, ale faktem jest, że bez niego tej drużyny by nie było. I tak to prawdopodobnie ostatnie jego mecze w barwach Cavs Co prawda to prawda, Lebron robi średnio 50-60% na mecz plus defense, ale koszykówka to sport zespołowy i ja przynajmniej oglądam aby podziwiać prace zespołu, grę a nie człowieka cyborga. Liczyłam ze sam finał to bedzie cos nowego, świeżego, a tu będziemy miec raczej powtórkę z rozrywki bo nawet cyborg Lebron podejrzewam ze nie da rady sam zasuwać 4 mecze pod rząd bez rozładowania baterii, z takim scoringiem. No ale zobaczymy. Moze mnie zaskoczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jackie Napisano 30 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Maja 2018 Mamy już 9 pomidorków Maleńkie i zielone jeszcze ale SĄ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 30 Maja 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Maja 2018 Godzinę temu, Jackie napisał: Mamy już 9 pomidorków Maleńkie i zielone jeszcze ale SĄ! No to wkrotce otworzysz w down town stragan z pomidorami.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jackie Napisano 30 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Maja 2018 52 minuty temu, andyopole napisał: No to wkrotce otworzysz w down town stragan z pomidorami.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi