andyopole Napisano 30 Maja 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Maja 2018 Boss wywieziony na lotnisko! Wraca do pracy 18 czerwca. Teraz ja tu rzadze…. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pelasia Napisano 31 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 31 Maja 2018 5 godzin temu, andyopole napisał: Boss wywieziony na lotnisko! Wraca do pracy 18 czerwca. Teraz ja tu rzadze…. To ale sobie teraz współpracownicy dobrze pojedzą.... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 31 Maja 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 31 Maja 2018 1 godzinę temu, pelasia napisał: To ale sobie teraz współpracownicy dobrze pojedzą.... Skąd wiesz? Dzisiaj zanioslem michę truskawek. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 31 Maja 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 31 Maja 2018 Koniec siedzenia na forum, robota podzielona, ruszam w miasto. Musze po meblowych sklepach popatrzec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patipitts Napisano 1 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2018 No i mamy to! 1-0 dla GS. Na koncu sie chłopaki jeszcze powyzywali, poszturchali, dwóch thompsonow do kozy do szatni 2s przed końcem meczu, ale emocje kurde aż sie boje co to dalej bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 1 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2018 1 godzinę temu, Patipitts napisał: No i mamy to! 1-0 dla GS. Na koncu sie chłopaki jeszcze powyzywali, poszturchali, dwóch thompsonow do kozy do szatni 2s przed końcem meczu, ale emocje kurde aż sie boje co to dalej bedzie Nic się nie bój. Zmień kanał, blogi spokój wróci na Twe oblicze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
margherita_s Napisano 1 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2018 11 godzin temu, Patipitts napisał: No i mamy to! 1-0 dla GS. Na koncu sie chłopaki jeszcze powyzywali, poszturchali, dwóch thompsonow do kozy do szatni 2s przed końcem meczu, ale emocje kurde aż sie boje co to dalej bedzie Kompletnie zapomnialam o tym meczu (ale ze mnie fanka). W niedzielę na pewno obejrzę! Chciałabym, żeby dotrwali do 7 meczu, byłyby niesamowite emocje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
katlia Napisano 1 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2018 (edytowane) Ja mam 6 pomidorkow! Uwielbiam lato! Edytowane 1 Czerwca 2018 przez katlia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 1 Czerwca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2018 Teraz, katlia napisał: Ja mam 6! Uwielbiam lato! Znaczy, rozmiar taki? Niezly! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patipitts Napisano 1 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2018 2 godziny temu, margherita_s napisał: Kompletnie zapomnialam o tym meczu (ale ze mnie fanka). W niedzielę na pewno obejrzę! Chciałabym, żeby dotrwali do 7 meczu, byłyby niesamowite emocje Pewnie tak bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi