andyopole Napisano 9 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2014 a mi znowu padł samochód cza siem szarpnac na lepszy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość miqhs Napisano 9 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2014 A mi wlasnie naprawili, trwalo to strasznie długo, bo części szły ze stanów, trochę paradoks bo autko sprowadzone z CA. Nie pojeżdżę za długo bo sprzedaje...szkoda bo fajne. Chyba mu sie nie chce sprowadzać do CA... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 9 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2014 Ciekawym jakie to jezdzidlo? Malo jest raczej fajnych amerykanskich pojazdow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość miqhs Napisano 9 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2014 Chevrolet equinox 2005. Czerwony. Nie wiem, czy w Twoim stylu. Nie chcialam jeepa bo za duży, juz z tym miałam problem na parkingach. Żłopie jak nie wiem co, ale wygląda ładnie, a cóż mnie kobiete może więcej obchodzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 9 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2014 Rzeczywiscie pora sprzedac bo awaryjnosc zacznie wzrastac. Mnie nie rajcuja takie wozidla. Ciasnawo troche. Dobrze ze jednak nie wzielas Jeepa, to dopiero strup I skarbonka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość espe Napisano 9 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2014 Chevrolet equinox 2005. Czerwony. Nie wiem, czy w Twoim stylu. Nie chcialam jeepa bo za duży, juz z tym miałam problem na parkingach. Żłopie jak nie wiem co, ale wygląda ładnie, a cóż mnie kobiete może więcej obchodzić W Europie to trzeba było Opla Antarę kupić i wtedy wybór wersji silnikowych większy jak również dostęp do części. Swoją drogą to dziwne że części z US sprowadzać musisz bo to w sumie Opel Antara ze znaczkiem "szewi". Chyba że o silnik chodzi to przeważnie w US są prostsze konstrukcje bo u nas z 1l trzeba 140 koni zrobić a tam jak chcą 140 koni zrobić to zamiast bawić się w zaawansowane silniki to 2 litry dadzą i jedzie . No może z hybrydami są do przodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość miqhs Napisano 9 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2014 To nie ja to mąż. A sprowadzał z powodu cen, bo część można było dostać w PL. Tak jak mówiłam, mi się auto spodobalo, a co ma pod maską to męska rzecz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rybka Napisano 9 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2014 cza siem szarpnac na lepszy... trza mechanika zmienić bo to on jakieś trefne części ma :/ w ciągu półtora roku 3 razy pompa paliwa padła :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 9 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2014 Ale jak mechanik handsom to szkoda będzie. .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
freja Napisano 9 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2014 A do mnie przyleciala wczoraj mama. Bylismy na lotnisku w San Francisco ja odebrac I mimo gigantycznych korkow zdazylismy na czas. Ty na pewno miqhs chcesz tam mieszkac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi