ilon Napisano 13 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Lutego 2019 17 godzin temu, Patipitts napisał: Powodzenia! Daj znac jak Ci pojdzie! O nieee Dunkin Donuts Zlooo. W sumie poszlo OK, ale przy niektorych pytaniach mialam serio ochote sie rozlaczyc i nie wymyslac. Czasami sobie myslalam, ze ta babeczka pewnie mysli, ze ja jestem jakas nieogarnieta psycholka, ktora nie umie sie skupic. Rekruterka wydawala sie dosc wporzadku i w sumie zaprosila mnie na face to face, wiec calkiem mozliwe, ze pojade. Chociaz nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patipitts Napisano 13 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Lutego 2019 45 minut temu, ilon napisał: W sumie poszlo OK, ale przy niektorych pytaniach mialam serio ochote sie rozlaczyc i nie wymyslac. Czasami sobie myslalam, ze ta babeczka pewnie mysli, ze ja jestem jakas nieogarnieta psycholka, ktora nie umie sie skupic. Rekruterka wydawala sie dosc wporzadku i w sumie zaprosila mnie na face to face, wiec calkiem mozliwe, ze pojade. Chociaz nie wiem. No te pytania to czasem potrafia wymyslic, to fakt to trzymam kciuki za f2f, oczywiscie jesli sie zdecydujesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jkb Napisano 13 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Lutego 2019 Obejrzelismy wczoraj pierwszy odcinek A Handmaid's Tale. Zapowiada sie ciekawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Joanna30 Napisano 13 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Lutego 2019 A ja, ponieważ mam ostatnio duuużo czasu wolnego to zaczęłam oglądać Grę o tron. Lecę jak błyskawica, bo już zaczęłam czwarty sezon. I szczerze? Nie rozumiem fenomenu, ale doceniam Głównie za grę Petera Dinklage'a, który jest wprost fenomenalny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 13 Lutego 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Lutego 2019 4 minuty temu, Joanna30 napisał: A ja, ponieważ mam ostatnio duuużo czasu wolnego to zaczęłam oglądać Grę o tron. Lecę jak błyskawica, bo już zaczęłam czwarty sezon. I szczerze? Nie rozumiem fenomenu, ale doceniam Głównie za grę Petera Dinklage'a, który jest wprost fenomenalny! Wyzdrowiala I juz sie "wymandrza"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Joanna30 Napisano 13 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Lutego 2019 35 minut temu, andyopole napisał: Wyzdrowiala I juz sie "wymandrza"... Od razu wymandrza i od razu wyzdrowiała Kaszel nie chce odejść, a na to, że serial mnie nie porwał, nic nie poradzę Ale obejrzę całość tak czy siak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 13 Lutego 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Lutego 2019 7 minut temu, Joanna30 napisał: Od razu wymandrza i od razu wyzdrowiała Kaszel nie chce odejść, a na to, że serial mnie nie porwał, nic nie poradzę Ale obejrzę całość tak czy siak Zigaretten zu fil..! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ilon Napisano 13 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Lutego 2019 2 godziny temu, Patipitts napisał: No te pytania to czasem potrafia wymyslic, to fakt to trzymam kciuki za f2f, oczywiscie jesli sie zdecydujesz. Dziekuje bardzo. Dam znac. BTW pani sie bardzo ucieszyla jak cos tam napomknelam o tym DD na przeciw 57 minut temu, Joanna30 napisał: A ja, ponieważ mam ostatnio duuużo czasu wolnego to zaczęłam oglądać Grę o tron. Lecę jak błyskawica, bo już zaczęłam czwarty sezon. I szczerze? Nie rozumiem fenomenu, ale doceniam Głównie za grę Petera Dinklage'a, który jest wprost fenomenalny! Ja ogladalam kilka lat temu, tylko dlatego, ze moja owczesna gorsza polowka mnie namowila. Bardziej mnie ten serial stresowal niz relaksowal i tez nie rozumiem tego wielkiego zachwytu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Joanna30 Napisano 13 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Lutego 2019 29 minut temu, andyopole napisał: Zigaretten zu fil..! Never ever Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patipitts Napisano 13 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Lutego 2019 Ja kocham Gre o Tron czekam na nowy sezon z niecierpliwoscia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi