pelasia Napisano 12 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2019 @andyopole ha ha ha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
katlia Napisano 12 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2019 2 godziny temu, pelasia napisał: ha ha ha Tak nadal wyglada u Ciebie? U mnie juz po sniegu, nawet z trawnikow zniknelo. Ale w przyszlym tygodniu ma znowu padac (i prawdopodobnie NIE deszcz) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pelasia Napisano 12 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2019 @katlia u nas tylko na trawnikach zostało, ale tym razem dużo sniegu nie napadało. Pewnie nas zasypie jak juz cały świat bedzie planować wypady nad morze Ja tam lubie ten wiosenny snieg, ja go nazywam weekendowym Jak napada to wszystko wyglada przepięknie, a po dwóch dniach nie ma po nim sladu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 12 Kwietnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2019 Też lubię śnieg w Oregonie. Tej zimy było biało dwa dni. Natomiast poprzedniej, leżał bezczelnie 9 dni. Dla Oregonu tsunami chyba nie jest takie straszne. Wszystko było nieczynne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pelasia Napisano 12 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2019 Andy, wy to tam macie dwa sezony : lato i jesien. Nic pomiedzy ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
katlia Napisano 12 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2019 2 godziny temu, pelasia napisał: Jak napada to wszystko wyglada przepięknie, a po dwóch dniach nie ma po nim sladu. Ja tez to lubie -- ale juz o tej porze roku wolalabym zeby moje tulipany rosly nie molestowane przez pogode... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 13 Kwietnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2019 Godzinę temu, pelasia napisał: Andy, wy to tam macie dwa sezony : lato i jesien. Nic pomiedzy ! No jakos tak. Ale wyjde za wieś i widze ośnieżony cały rok Mont Hood, tyle zimy mi zupełnie wystarczy. Jak ktoś lubi to tam na nartach można jeździć do końca maja. Ode mnie, dwie godziny jazdy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pelasia Napisano 13 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2019 Ufff udało sie podatek w końcu rozliczyć. Za pomocą turbotax i z punku widzenia osoby, która zawsze sama rozliczała używając po prostu stanardowych form ( prawie zawsze, do 2016roku) to jakoś tak troche mi dziwnie odpowiadając na pytania. No ale z głowy ... Drodzy forumowicze, mam nadzieje, ze nie czekacie na ostatnia chwile. Juz niewiele czasu pozostało! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 13 Kwietnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2019 Ja tylko czekam już na zwrot. Taxy zrobiłem we wtorek, 9 kwietnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pelasia Napisano 13 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2019 My tez mamy zwrot ale tylko dlatego, ze po ostatnim rozliczeniu , w połowie roku mąż rzucił dodatkowy czek w stronę IRS. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi