andyopole Napisano 29 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2014 Cały misterny plan w p***u, Pelasia wyczaila w 2 sekundy ;-) He he, ale innym GC-owcom ciśnienie jednak skoczylo. Gratulowac. Może i ja w tym roku zabiorę się za te procedurę. He he, ale innym GC-owcom ciśnienie jednak skoczylo. Gratulowac. Może i ja w tym roku zabiorę się za te procedurę. no, w tym roku to już chyba nie zdaze, może w 2015. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olmeca Napisano 29 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2014 Dla producentow samolotow to moze nie, ale napewno dla Malezyjskich Linii Lotniczych. Linie też inne, przedtem zniknął Malaysia Airlines a teraz zaniknięcie spodkało AirAsia. Ups...ruscy nad Ukrainą zestrzelili Boeninga, należącego do...Malaysia Airlines Hmm, no to jakąś czarną serię zaczynają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paulina_89 Napisano 29 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2014 Chcialem powiedzieć ze USCIS zabrał mi dzisiaj moja zielona kartę . W sadzie. Come on, jakby to bylo cos naprawde strasznego, to bys nie pisal na forum, tylko sie teraz zajmowal ta sprawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pelasia Napisano 29 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2014 He he, ale innym GC-owcom ciśnienie jednak skoczylo. Gratulowac. Może i ja w tym roku zabiorę się za te procedurę. no, w tym roku to już chyba nie zdaze, może w 2015. Moj marcowy plan nie wypalił ale w styczniu 2015 wysyłam. Wymówki mi sie skończyły ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
haneczka019 Napisano 29 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2014 Come on, jakby to bylo cos naprawde strasznego, to bys nie pisal na forum, tylko sie teraz zajmowal ta sprawa kzielu się właśnie zajął, szukał wsparcia na forum, a tu taka zlewka . Kurde, lekki mrozek w Kraku przyszedł i akumulator mi padł . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kzielu Napisano 29 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2014 Dokladnie ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KaeR Napisano 29 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2014 No... nie lubie latać, ale latam. Po prostu przed lotem funduję sobie cos oglupiajacego typu tabletka nasenna. Raz siedziala obok mnie taka po tabletkach nasennych i sie po mnie pokladala, i jak szla do ubikacji to sie turlala po mnie. :> Wstydu nie macie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
haneczka019 Napisano 29 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2014 Raz siedziala obok mnie taka po tabletkach nasennych i sie po mnie pokladala, i jak szla do ubikacji to sie turlala po mnie. :> Wstydu nie macie. Może to była Paulina . Ja za to bardzo lubię latać, sam lot jest generalnie nudny, ale lubię moment wznoszenia się samolotu. Nie wiem dlaczego, ale fascynują mnie też terminale lotnicze. Lubię obserwować ludzi, zawsze zastanawiam się kim, są, gdzie lecą, w jakim celu, do kogo. Może to głupie, ale tak już mam. Pewnie dlatego, że w sumie rzadko latam, raz w roku mi się zdarza. Może jakbym musiała latać częściej, to już mniej by mi się to podobało . Kupiłam nowy akumulator, tamten się już do niczego nie nadawał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 29 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2014 ... moja praca w tym roku dobiega konca. Jeszcze kilkanascie minut sie poszwendam i ide do domu. Wracam do pracy 7 stycznia po przylocie z Meksyku. Nie wiem jak dam rade wytrzymac tyle wolnego, no coz, jakos przetrwam.... Wynalazlem pretekst żeby jutro na kilka godzin pojechać do pracy, ufff, trochę odpoczynku od leniuchowania. Potem jeszcze caly tydzień wolnego, jakos dam rade.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paulina_89 Napisano 30 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2014 Raz siedziala obok mnie taka po tabletkach nasennych i sie po mnie pokladala, i jak szla do ubikacji to sie turlala po mnie. :> Wstydu nie macie. Ja zawsze wybieram miejsce przy alejce, zeby sie nie turlac po nikim A spie zazwyczaj z głową na kolanach.. swoich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi