haneczka019 Napisano 2 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2015 moi rodzice dostali wizy!!! Dostalam info sekunde temu Odwiedzą mnie w połowie tego roku! Ekstra , wiesz już gdzie ich zabierzesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paulina_89 Napisano 2 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2015 Dziękuję! Nawet nie wiecie jak się cieszę, że przyjadą! Ja w tym roku nie mogę ich odwiedzić, więc cieszę się jak dziecko Zapewne zabiorę ich nad ocean do Myrtle Beach, byc moze tez w Appalachy pojedziemy. Opcji jest mnostwo i wlasnie jestesmy w trakcie planowania Zaskoczył mnie jednak fakt, że konsul najwięcej o mnie wypytywał. Tzn. pytał moich rodziców w jakim celu lecą, gdzie pracują, a jak powiedzieli, ze leca odwiedzic corke, to duzo pytan na moj temat padło - co robie w USA, gdzie mieszkam, gdzie studiuje, co studiuje itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lochraven Napisano 2 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2015 Moja mama też niedawno poszła po wizę w Krakowie i pani konsul zdrowo ją podobno wymaglowała na mój temat, ale koniec końców dostała po co przyszła. Jej pierwsza wizyta w USA jak dobrze pójdzie na początku marca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paulina_89 Napisano 3 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2015 Moja mama byla w szoku, ze tak krotko trwala ta rozmowa z konsulem i dopiero po pol godzinie do niej dotarlo, ze dostala wize i sie poplakala. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paulina_89 Napisano 3 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2015 A moi rodziciele ze względu na wiek i stan zdrowia już do mnie niestety nie przyjada nigdy, a tak bym chciał ich goscic. Dziadek mojego męża mieszka w Arizonie, ma 97 lat i lata do swojego brata, ktory mieszka w NYC i ma 100 lat prawie co roku Jedni to maja krzepe... Za to moi dziadkowie by sie na taka wycieczke nie wybrali, bo nie maja zdrowia, a sa znacznie mlodsi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sly6 Napisano 3 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2015 no ba,,sa tacy ze chodza do agencji pewnych i trzeba im kupowac prezerwatywy bo zapominaja ze moga sie zarazic Znam takich ze maja 40 lat i nic nie moga a sa tacy ze majac te 90 lat chca nadal i to jest ciekawe... tez znam duzo przypadkow kiedy to ktos jezdzi,podrozuje a ma troche lat,sa tacy ze maja 70 lat i zaczynaja swoja przygode z USA i jada na stale dostaja GC przez malzenstwo no i pozniej obywatelstwo a do tego pracuja . Gratuluje Wam rodzicow jak i rodzicom Was za to ze chcecie sie widziec i poznawac i nadal utrzymywac kontakt Pamietajcie o jednym ze jest wiele rodzin,rodzicow,dzieci gdzie te wiezy wygasly lub tez poszlo cos nie tak i to nie z winy tych danych osob i nici z wyjazdow,wiz ja jestem w tej grupie ze cos nie idzie tak nawet jak sie smaruje chleb maslem i podaje z usmiechem,takie mam szczescie widac jednak czasami wyjazd zmienia ludzi na gorsze lub tez na lepsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paulina_89 Napisano 10 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2015 ewidentnie moja teściowa myśli, że w Polsce wciąż mamy komunę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 10 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2015 ewidentnie moja teściowa myśli, że w Polsce wciąż mamy komunę Wg mnie wielu tubylców jest święcie przekonanych że w Polsce jeszcze ludzie mieszkają na drzewach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pelasia Napisano 10 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2015 Ja lubie jak ludzie mi sie pytania, czy bym byla w stanie mieszkac w PL po tak długim pobycie w USA. Jakby conajmniej tutaj złoto z nieba spadało w PL jedzenia brakowało. Albo komentarze, ze w PL musi być zimno. Ja kuźwa mieszkam w górach w CO! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andyopole Napisano 10 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2015 Ja lubie jak ludzie mi sie pytania, czy bym byla w stanie mieszkac w PL po tak długim pobycie w USA. Jakby conajmniej tutaj złoto z nieba spadało w PL jedzenia brakowało. Albo komentarze, ze w PL musi być zimno. Ja kuźwa mieszkam w górach w CO! Zavytuje klasyka: "to są prości ludzie". Prostak wie a mądry czlowiek wie że nie wie i zapyta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi