kzielu Napisano 15 Listopada 2016 Zgłoś Napisano 15 Listopada 2016 Tak przy okazji - w wypozyczalniowych samochodach (ktore zwykle sa w tzw. rental / fleet trimie czyli maja wyposazenie - a konkretnie jego brak - spotykany tylko w samochodach sprzedawanych do flot/wypozyczalni) tej rolety zaslaniajacej bagaznik zwykle nie ma.
Groch Napisano 15 Listopada 2016 Autor Zgłoś Napisano 15 Listopada 2016 Słuszna uwaga kzielu - my nie mieliśmy. Zostawialiśmy auto w wielu miejscach na trasie z SFO - LV - LA - SFO z bagażami i nawet raz z telefonem za szybą (jako nawigacja) i brak problemów.
andyopole Napisano 15 Listopada 2016 Zgłoś Napisano 15 Listopada 2016 Jak obiecałem. Fotka mojej Sedony ze złożonym trzecim rzędem siedzeń. Postawiłem dla zlapania proporcji wiadro w którym w Polsce kupuje się 18 litrów farby.
andyopole Napisano 15 Listopada 2016 Zgłoś Napisano 15 Listopada 2016 11 minut temu, ilon napisał: Gdzie ta fotka, nie ma nic. Bo qrde zdjecie nie moze byc wieksze niz 0.14MB. Nie ma juz aparatow na korbke. A nie mam czasu sie bawic w zmniejszanie. Powinien tu byc jakis program dopasowujacy zdjecia do wynaganego rozmiaru.
Joanna30 Napisano 16 Listopada 2016 Zgłoś Napisano 16 Listopada 2016 No co Ty... Można wrzucić duże zdjęcia. Właśnie przetestowałam zdjęcie o wielkości 11 MB i się dodało Zedytowałam, żeby je usunąć
Aslan Napisano 16 Listopada 2016 Zgłoś Napisano 16 Listopada 2016 Andy, szkoda, że się nie załącza, ale dziękuję za dobre chęci
andyopole Napisano 16 Listopada 2016 Zgłoś Napisano 16 Listopada 2016 9 godzin temu, Aslan napisał: Andy, szkoda, że się nie załącza, ale dziękuję za dobre chęci Probowalem teraz ponownie. Wyskoczyl komunikat zebym sie skontaktowal z pomoca techniczna. W kazdym razie, jak mawiaja bracia Rosjanie przy zlozonym trzecim rzedzie siedzen jest plaska podloga i miejsca jest "w piżdziec".... Nawet na mala przeprowadzke.
Aslan Napisano 16 Listopada 2016 Zgłoś Napisano 16 Listopada 2016 Spojrzałam w google jak wygląda wnętrze Sedony i jest naprawdę sporo miejsca na bagaże jak wyjmie się 3 rząd. Weszłam też na stronę wypożyczalni i vany to głównie dodge caravany. Vany niestety są droższe do wypożyczenia i tak sobie myślę, że gdybym np. zarezerwowała minivana a na miejscu zrobiła upgrade do SUV to jest to możliwe? Albo odwrotnie SUV na vana? Jak oni patrzą na te typy samochodów? Co jest "lepsze" a co "gorsze"?
andyopole Napisano 16 Listopada 2016 Zgłoś Napisano 16 Listopada 2016 16 minut temu, Aslan napisał: Spojrzałam w google jak wygląda wnętrze Sedony i jest naprawdę sporo miejsca na bagaże jak wyjmie się 3 rząd. Weszłam też na stronę wypożyczalni i vany to głównie dodge caravany. Vany niestety są droższe do wypożyczenia i tak sobie myślę, że gdybym np. zarezerwowała minivana a na miejscu zrobiła upgrade do SUV to jest to możliwe? Albo odwrotnie SUV na vana? Jak oni patrzą na te typy samochodów? Co jest "lepsze" a co "gorsze"? Pamietaj ze amerykanska Sedona jest dluzsza od europejskiej. Wypozyczalnie maja Dodge bo tanie w zakupie ale wszystkie vany jak Sienna czy Oddysey sa niemal tych samych rozmiarow. Vany sa droższe bo jak się trafi dzieciata rodzina to musza zaplacic więcej. Vany maja 7-8 miejsc siedzących plus bagażnik. Acha, 3 rząd nie jest wyjmowany, chowa się w podłodze która po zlozeniu siedzeń jest plaska przez cala dlugosc auta.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.