kzielu Napisano 7 Października 2014 Zgłoś Napisano 7 Października 2014 Zazdrość. Ze ktos wyslal zgloszenie ? Przeciez kazdy moze wyslac wiec czego tu zazdroscic ?
Joanna3374 Napisano 7 Października 2014 Zgłoś Napisano 7 Października 2014 Możliwe że zazdrość jak to w naszej naturze bywa zazdroscimy wszystkiego,narzekamy na wszystko i nic nie robimy.
glimi Napisano 7 Października 2014 Zgłoś Napisano 7 Października 2014 Ze ktos wyslal zgloszenie ? Przeciez kazdy moze wyslac wiec czego tu zazdroscic ? Ale to trzeba zrobić. Łatwiej jest zazdrości i krytykować.
poli942 Napisano 7 Października 2014 Zgłoś Napisano 7 Października 2014 Ale to trzeba zrobić. Łatwiej jest zazdrości i krytykować. zazdrość bo jeszcze uda ci się wylosować zieloną kartę. zazdrość bo może uda ci się lepiej ułożyć życie. zazdrość bo możesz mieć lepiej od nich. niestety
sly6 Napisano 7 Października 2014 Autor Zgłoś Napisano 7 Października 2014 i takie tez maja cechy inne Narodowsci Nie tylko Polacy jak tutaj to zostalo opisane,
glimi Napisano 7 Października 2014 Zgłoś Napisano 7 Października 2014 i takie tez maja cechy inne Narodowsci Nie tylko Polacy jak tutaj to zostalo opisane, Ale inny będzie robił wszystko by mieć to samo co sąsiad, a polak robi wszystko żeby sąsiad stracił to co ma.
sly6 Napisano 7 Października 2014 Autor Zgłoś Napisano 7 Października 2014 wszyscy to bylby raj juz na tej ziemi To zalezy z kim sie spotykamy,z kim mamy doczynienie poznacie rozne osoby i zobaczycie co maja do powiedzenia na temat loterii.,,moga pasc pytania po co na co macie przyjechac i nie bedzie ze zycze powodzenia....ani cos takiego podobnego a te osoby sa urodzone w USA i tam tez mieszkaja
olmeca Napisano 8 Października 2014 Zgłoś Napisano 8 Października 2014 Chyba mam dziwnych znajomych bo do tej pory nie usłyszałem żadnego słowa z zazdrością w tle z uwagi na to, że się rejestrowałem w DV czy też jak poleciałem do stanów. Pojawia się tylko jedno pytanie po co wróciłem.
dawiddawido Napisano 8 Października 2014 Zgłoś Napisano 8 Października 2014 Witam małe pytanko do formularza. W paszporcie w moim nazwiju mam uzyta polska literke (pierwsza litera nazwiska) a w wizie turystycznej nie. W formularzu uzyc czy nie? Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.