sly6 Napisano 13 Października 2014 Autor Zgłoś Napisano 13 Października 2014 Liberty wiele razy o tym pisalismy na forum prosze zapoznaj sie z tematami o loterii i zobaczysz ile znajdziesz innych odpowiedzi
Zip Napisano 13 Października 2014 Zgłoś Napisano 13 Października 2014 A dlaczego przeraziło? Skoro nawet u mnie w miasteczku to jest dość popularne, to znaczy, że będzie duża konkurencja
sly6 Napisano 14 Października 2014 Autor Zgłoś Napisano 14 Października 2014 jest tez inna odpowiedz na to Pani fotograf odrobila prace domowa.moze sama ,ktos z jej bliskich wysylal zgloszenie i dlatego to znala do tego to jest biznes a wiec jak bedzie-jest klient to i na tym sie tez zarobi
olmeca Napisano 14 Października 2014 Zgłoś Napisano 14 Października 2014 W tym biznesie fotografowie mają szkolenia jak robić odpowiednie zdjęcia spełniające konkretne wymogi. Wiem to ze źródłą - znajoma ma zakład foto i się szkoliła aby zdjęcia wychodziły jej poprawne.
Liberty_Mike Napisano 14 Października 2014 Zgłoś Napisano 14 Października 2014 ja robiłem również foto u fotografa...mówię ze potrzebuję do zgłoszenia o wizę ...a pani fotograf od razu do rzeczy zadaje pytanie " do jakeigo kraju?" do usa - " aha, no wiec wymiary będą takie i takie , tło takie , kąt blabla"
kzielu Napisano 14 Października 2014 Zgłoś Napisano 14 Października 2014 Zdajecie sobie sprawe ze z tymi zdjeciami to sie robi straszna panike ? Kryteria sa specjalnie opublikowane po to zeby te zdjecia zrobic sobie samemu, w US zdjecia paszportowe (identyczne z tymi do DV) robi pierwszy lepszy pracownik Walmarta / Walgreensa kompaktowym aparatem foto - fotografowie tacy jak w PL zasadniczo tu nie istnieja, sa zaklady ale zajmuja sie formalnymi potretami rodzin, high school seniors , sluby itp. Serio - zrobienie tego zdjecia to nie jest zadna filozofia, a pisanie o szkoleniach jest mowiac szczerze troche komiczne...
ZielonyTomek Napisano 15 Października 2014 Zgłoś Napisano 15 Października 2014 Zdajecie sobie sprawe ze z tymi zdjeciami to sie robi straszna panike ? Kryteria sa specjalnie opublikowane po to zeby te zdjecia zrobic sobie samemu, w US zdjecia paszportowe (identyczne z tymi do DV) robi pierwszy lepszy pracownik Walmarta / Walgreensa kompaktowym aparatem foto - fotografowie tacy jak w PL zasadniczo tu nie istnieja, sa zaklady ale zajmuja sie formalnymi potretami rodzin, high school seniors , sluby itp. Serio - zrobienie tego zdjecia to nie jest zadna filozofia, a pisanie o szkoleniach jest mowiac szczerze troche komiczne... Musze sie z Toba zgodzic, sam panikowalem z tymi zdjeciami. Wczesniej bawilem sie po pol godziny z jednym ( zony i moim ) a efektu w postaci wylosowania nie bylo. Ostatnie wyslalem robione przy scianie w 5 sek bo juz nie mialem sily sie bawic i wlasnie wtedy mnie wylosowali. Polskie urzedy nauczyly nas , ze musi wszystko byc igla bo jak nie to nic nie zalatwisz. Radze wszystkim luzniejszego podejscia do sprawy w koncu o ten amerykanski luz sie staramy )
Sweet Napisano 15 Października 2014 Zgłoś Napisano 15 Października 2014 Moja aplikacja tez juz poszla wiec zycze zarowno sobie jak i Wam wszystkim szczescia i powodzenia! Oby sie udalo!
justka Napisano 15 Października 2014 Zgłoś Napisano 15 Października 2014 Suchajcie,czy liceum wieczorowe (4 lata) spelnia warunki w DV loterii? Czy musi byc to ukonczenie zwyklego(dziennego) LO?
karinka199000 Napisano 16 Października 2014 Zgłoś Napisano 16 Października 2014 Witam Mieszkam i pracuje w Norwegii ale zdecydowalam wziasc udzial w losowaniu. Jestem tutaj od poltorej roku, od kilku miesiecy mam fajna prace, dobrze zarabiam ale niestety ten kraj mnie dobija pod innymi wzgledami. Mam pytania: 1. Czy wniosek musze wypelnic duzymi literami 2. Czy mam podac kraj z ktorego aplikuje czytaj: Norwegia 3. Jesli mam magistra z polski mam wpisac Master degree? Dziekuje za pomoc!
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.