kamil9 Napisano 16 Lutego 2015 Zgłoś Napisano 16 Lutego 2015 Witam, ja mam trochę pytanie poza tematem. Kiedy jest ogłoszenie państw zakwalifikowanych do loterii DV 2017? A może już było? Jeśli jest jakiś temat na forum odnośnie loterii 2017 to proszę mnie tam przekierować (osobiście nie znalazłem) .
KaeR Napisano 16 Lutego 2015 Zgłoś Napisano 16 Lutego 2015 Witam, ja mam trochę pytanie poza tematem. Kiedy jest ogłoszenie państw zakwalifikowanych do loterii DV 2017? A może już było? Jeśli jest jakiś temat na forum odnośnie loterii 2017 to proszę mnie tam przekierować (osobiście nie znalazłem) . Obecnie leci 2016. Nie ma jeszcze 2017.
sly6 Napisano 16 Lutego 2015 Autor Zgłoś Napisano 16 Lutego 2015 kami to cos slabo szukales..zobacz w tematach o dv 2013-2014,,tych postow troche jest. takie Panstwa beda podane w polowie wrzesnia 2015 roku,oraz czy wogole bedzie loteria...
wojtekbp Napisano 22 Lutego 2015 Zgłoś Napisano 22 Lutego 2015 Złożyłem wniosek DS-160, pomimo tego, że wziąłem udział w loterii wizowej. Zapłacone przelewem online, ale $$$ dotrze jutro ... i jutro umówię się na wizytę. Ciekawe czy udział w loterii wpłynie na decyzję konsula w sprawie wizy turystycznej.... Płakać i marudzić nie będę w razie odmowy. Na zieloną kartę nawet nie liczę (nigdy nic nie wygrałem), i sam jestem ciekaw jak to "pójdzie" w ambasadzie. O efektach poinformuje.
sly6 Napisano 22 Lutego 2015 Autor Zgłoś Napisano 22 Lutego 2015 a jak myslisz?wplynie czy tez nie znajac zycie i to co pisaly osoby to licza sie Twoje odpowiedzi,zachowanie troche osob z tego forum bylo po wize po wyslaniu zgloszenia do loterii i wychodzilo z wizami
wojtekbp Napisano 22 Lutego 2015 Zgłoś Napisano 22 Lutego 2015 Nie wiem, nie mam pojęcia czy wpłynie czy też nie. Wziąłem udział w loterii, ale całkowicie na luzie do tego podchodzę... szczerze, jeśli miałbym gdzieś na stałe, to raczej wybrałbym Kanadę. Europę prawie całą już zwiedziłem (samochodem, prywatnie), a w USA jeszcze nie byłem. Pracę mam tu dobrą, dom, samochód, ale jestem singlem ( jeszcze póki co ), dzieci nie mam (przynajmniej nic o tym nie wiem ). Jak nie dostanę wizy i nie wygram green card, to postaram się odwiedzić w tym roku rodzinę w Kanadzie a Amerykę już sobie odpuszczę
wojtekbp Napisano 22 Lutego 2015 Zgłoś Napisano 22 Lutego 2015 Dam znać, nie zapomnę. Codziennie odwiedzam te forum Pozdrawiam.
kamil9 Napisano 2 Marca 2015 Zgłoś Napisano 2 Marca 2015 Też czekam na informację jak poszło, raz że bardzo mnie to ciekawi, a dwa w przyszłości mam zamiar postąpić podobnie .
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.