Skocz do zawartości

Dv2016 - Wylosowany / Nie Wylosowany

shmehr

231 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy zosta?e? wylosowany w DV2016?

• TAK :)
      40
    • NIE :(
      191

Rekomendowane odpowiedzi

Gość sesz
Napisano

Widzę że wszyscy dość niskie numery. między 10xxx a 20xxx. Chyba dobrze.

• Odpowiedzi 665
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano

Witam, zostałem wylosowany 0019XXX, cały czas miałem "session time out" i ten drugi o problemach - :) marzenie od wielu lat może się spełni.

Napisano

Ja też tak myślałam z wylosowaniem a brałam udział od DV2013 i w końcu się udało, teraz trzeba będzie wypełnić formularz DS260 i śledzić visa biuletyn i kompletować dokumenty. Jedocześnie z góry chciałabym podziękować osobom, którzy poświecaja swój czas i służą radą dla osób z kolejnych edycji loterii i podpowiadają co robić , jak wypełniać dokumenty itp.

Napisano

Moja dziewczyna dostała, również miała session timed out od początku! :D

Mógłby ktoś powiedzieć co należy teraz zrobić?

wypelnic ds 260-chyba ze sa teraz inne zasady i powoli myslec nad slubem..bo zwiazki nie formalne nie sa brane pod uwage jesli chodzi o wizy dla Was obojga.

nalezy tez poczytac ostatnie tematy o dv 2014-2015.

jak znajdzie sie czas i chetnych to zrobimy temat o dv 2016 co pozniej ;)

Napisano

No a co z osobami które to też miały i po jakimś czasie udało i mi się wejść i było ze są nie wylosowani? Albo wchodzili normalnie, pokazywało im że nie wylosowani i teraz to im pokazuje?

Niestety, jezeli przynajmniej raz miales NOT SELECTED to juz raczej nic sie nie zmieni. Blad mogl wynikac z przeciazenia, duzo osob sprawdzalo w tej samej chwili. Nadzieje moga miec osoby ktore caly czas, niezmiennie mialy timeout. Jak widac po najswiezszych postach tak wlasnie jest, gratutuje wygranym!

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...