zielonywkarty Napisano 23 Stycznia 2016 Zgłoś Napisano 23 Stycznia 2016 w ogole teraz to ceny sa tragiczne naprawe chyba ze ja na takie trafiam. wzialem w norwegianie ta opcje low+ bo jest bagaz 20kg jeden i posilek.
Monia12 Napisano 23 Stycznia 2016 Zgłoś Napisano 23 Stycznia 2016 Ja na skyscanner znalazłam ORD-VIE-KRK w dwie strony na wakacje Austrian Airlines za około 800$. Może się komuś przyda.
megan07 Napisano 24 Stycznia 2016 Zgłoś Napisano 24 Stycznia 2016 a w norwegianie tez bede brac ta opcje low fare plus, w jedna strone cos 1200 ale potem od pazdziernika nie ma lotow ciekawe czy na wiosne znow beda loty krk-bos
Gutka Napisano 24 Stycznia 2016 Zgłoś Napisano 24 Stycznia 2016 Witajcie, Dużymi krokami zbliża się wizyta w ambasadzie. Większość dokumentów mamy już gotowe. Mam do was pytanie: czy za rozpatrzenie wniosku 330$ można zapłacić na miejscu w dolarach? W kilku miejscach spotkałam się z rozbieżnymi informacjami. Byłabym wdzięczna za odpowiedź
daisy1 Napisano 24 Stycznia 2016 Zgłoś Napisano 24 Stycznia 2016 Witajcie, Dużymi krokami zbliża się wizyta w ambasadzie. Większość dokumentów mamy już gotowe. Mam do was pytanie: czy za rozpatrzenie wniosku 330$ można zapłacić na miejscu w dolarach? W kilku miejscach spotkałam się z rozbieżnymi informacjami. Byłabym wdzięczna za odpowiedź Za rozpatrzenie wniosku trzeba zapłacić w kasie na miejscu. Jeśli chodzi o formy płatności to można płacić w dolarach, złotówkach (po aktualnym kursie ambasady) i kartą. Wiem, że kilka osób z tego forum miało problem płacąc dolarami, bo nie wszystkie banknoty chciały przejść, więc jak wybierasz tę formę to lepiej mieć więcej kasy, a nie odliczone równo po 330$ od osoby
Gutka Napisano 24 Stycznia 2016 Zgłoś Napisano 24 Stycznia 2016 Super! Bardzo dziękuję za odpowiedź. Jak będzie po wszystkim to podzielę się z wami doświadczeniami
monika19781978 Napisano 24 Stycznia 2016 Zgłoś Napisano 24 Stycznia 2016 Kochani wiem,że ten temat był wałkowany już w kilku wątkach ale moje niepewności sięgają zenitu. Napiszcie proszę czy wystarczy szkoła zawodowa 3 lata, technikum 3- lata (bez matury) no i oczywiście wcześniej podstawówka 8 lat? Razem 14. Na świadectwie z ukończenia technikum jest zdanie "świadectwo jest dokumentem stwierdzającym posiadanie średniego wykształcenia ogólnego i zawodowego"? Mąż jest głównym aplikantem, ze mną byłoby łatwiej bo mam wyższe.Pozdrawiam.
zielonywkarty Napisano 24 Stycznia 2016 Zgłoś Napisano 24 Stycznia 2016 12 lat nauki to 12 lat nauki jak ma 14 to lepiej. matury nie trzeba miec
sly6 Napisano 24 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Napisano 24 Stycznia 2016 Gutka a gdzie piszą takie rewelacje
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.