megan07 Napisano 25 Stycznia 2016 Zgłoś Napisano 25 Stycznia 2016 ja wlasnie otrzymalam email taki z info taka You have received this email notification to inform you that you have updates available at http: //www.dvlottery.state.gov/ESC. Please log in using your confirmation number from your original application to complete further processing. i jak sie zalogowalam z moim confirmation number i data urodzenia i nazwiskiem to dalej tam nie ma zmian tylko ze jestem wylosowana do dalszego procesu, tez tak macie czy co tam powinno byc? teraz pisze ze poczatek marca to szybko strasznie myslalam ze koniec marca
gosia_a Napisano 25 Stycznia 2016 Zgłoś Napisano 25 Stycznia 2016 też przed chwila dostałam maila z datą na 08.03, także można powoli dokumenty zbierać. monika19781978 dostałam właśnie maila z datą na 08.03 Gosia czekasz?W tym tygodniu mają wysyłać! Mnie czeka dziś tel do ambasady w sprawie wykształcenia, muszę sie upewnić!
megan07 Napisano 26 Stycznia 2016 Zgłoś Napisano 26 Stycznia 2016 też przed chwila dostałam maila z datą na 08.03, także można powoli dokumenty zbierać. monika19781978 dostałam właśnie maila z datą na 08.03 a skad wziasc WRW Case number do rejestracji w Tnt
monika19781978 Napisano 26 Stycznia 2016 Zgłoś Napisano 26 Stycznia 2016 Kochani, ja również dostałam zaproszenie na 2 marca, trochę mało czasu bo tylko miesiąc....ale się cieszę!
daisy1 Napisano 26 Stycznia 2016 Zgłoś Napisano 26 Stycznia 2016 Super Gratulacje dziewczyny Z tego co widzę wszystkie macie termin na początku marca, a 5 tygodni to baaardzo dużo czasu na załatwienie papierków, badań i innych formalności, więc spokojnie zdążycie
megan07 Napisano 26 Stycznia 2016 Zgłoś Napisano 26 Stycznia 2016 no wlasnie a skad wziasc WRW case number do rejestracji tnt, dobrze ze mam juz akt urodzenia bo to mi zajelo 5 tygodni -tak sie wlekli.
zielonywkarty Napisano 26 Stycznia 2016 Zgłoś Napisano 26 Stycznia 2016 Zielonywkarty od kiedy to się placi 165 dol na granicy sly6 Napisano 26 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Napisano 26 Stycznia 2016 Za co się placi w Kanadzie? daisy1 Napisano 26 Stycznia 2016 Zgłoś Napisano 26 Stycznia 2016 no wlasnie a skad wziasc WRW case number do rejestracji tnt, dobrze ze mam juz akt urodzenia bo to mi zajelo 5 tygodni -tak sie wlekli. A co to jest WRW case number? Do rejestracji w TNT potrzebny jest ten sam case number, co zawsze Dziwne, że tak długo czekałaś na akt urodzenia, mąż z drugiego końca kraju ściągnął swój w dwa dni, bo nie było jego aktu w wersji elektronicznej, a jeśli jest już wersji elektronicznej to dają od ręki. Teraz można iść do dowolnego USC na terenie Polski i dostanie się wszelkie akty urodzenia, czy ślubu Ale tak czy siak przepisy mówią że: "W terminie do 7 – 10 dni roboczych od dnia złożenia wniosku, w zależności od miejsca przechowywania księgi stanu cywilnego." To jest info ze strony USC Poprzednia 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 Dalej Strona 82 z 128 Temat został przeniesiony do archiwum Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane. Przejdź do listy tematów
daisy1 Napisano 26 Stycznia 2016 Zgłoś Napisano 26 Stycznia 2016 no wlasnie a skad wziasc WRW case number do rejestracji tnt, dobrze ze mam juz akt urodzenia bo to mi zajelo 5 tygodni -tak sie wlekli. A co to jest WRW case number? Do rejestracji w TNT potrzebny jest ten sam case number, co zawsze Dziwne, że tak długo czekałaś na akt urodzenia, mąż z drugiego końca kraju ściągnął swój w dwa dni, bo nie było jego aktu w wersji elektronicznej, a jeśli jest już wersji elektronicznej to dają od ręki. Teraz można iść do dowolnego USC na terenie Polski i dostanie się wszelkie akty urodzenia, czy ślubu Ale tak czy siak przepisy mówią że: "W terminie do 7 – 10 dni roboczych od dnia złożenia wniosku, w zależności od miejsca przechowywania księgi stanu cywilnego." To jest info ze strony USC
Rekomendowane odpowiedzi