Sigma1992 Napisano 8 Grudnia 2015 Zgłoś Napisano 8 Grudnia 2015 byłam od sierpnia do końca października, od czasu do czasu pracowałam na czarno ale przeważnie siedziałam z ciotką bo była w ciąży i zwiedzałam Nowy Jork. wiec to typowe wakacje były, musiałam wrócić bo mam studia tutaj, i teraz tylko tez na te 10 dni moge jechać bo mam egzaminy i musze wrócić przed nimi. czyli się nie bać i mówić jak jest:) moja mama myśli jechać ze mną na te chrzciny więc też mam potwierdzenie a mam wziąć zaproszenie na chrzciny w razie wypadku? Zawsze wracam na czas nigdy nie przesiedziałam mojego pobytu:) ale myślisz że jak polecę teraz to w wakacje mogę mieć jakieś problemy? że niby za często latam? bo byłam teraz na wakacje..teraz w styczniu..i znowu będę w lipcu albo w sierpniu?
sly6 Napisano 8 Grudnia 2015 Zgłoś Napisano 8 Grudnia 2015 Na to nie ma 100 % odpowiedzi co będzie Ważne aby odpowiadać na pytania
Sigma1992 Napisano 8 Grudnia 2015 Zgłoś Napisano 8 Grudnia 2015 czyli co bedzie co to będzie:) dzieki za pomoc:)
Lx13 Napisano 8 Grudnia 2015 Zgłoś Napisano 8 Grudnia 2015 Matko Boska dziewczyno leć i niczym sie nie przejmuj. Lecisz w konkretnym terminie i w konkretnej sprawie. Zawsze wracasz, czego ty sie boisz? Jest masa ludzi co latają do NY na weekendy i to często i nikt im problemów nie robi. Na granicy dostaniesz pytanie o cel podrozy, to powiesz, 2 tygodnie, odwiedzam rodzine. A mozesz i żadnego pytania nie dostać i mieć wbite B2.
haneczka019 Napisano 9 Grudnia 2015 Zgłoś Napisano 9 Grudnia 2015 byłam od sierpnia do końca października, od czasu do czasu pracowałam na czarno ale przeważnie siedziałam z ciotką bo była w ciąży i zwiedzałam Nowy Jork. wiec to typowe wakacje były, musiałam wrócić bo mam studia tutaj, i teraz tylko tez na te 10 dni moge jechać bo mam egzaminy i musze wrócić przed nimi. czyli się nie bać i mówić jak jest:) moja mama myśli jechać ze mną na te chrzciny więc też mam potwierdzenie a mam wziąć zaproszenie na chrzciny w razie wypadku? Zawsze wracam na czas nigdy nie przesiedziałam mojego pobytu:) ale myślisz że jak polecę teraz to w wakacje mogę mieć jakieś problemy? że niby za często latam? bo byłam teraz na wakacje..teraz w styczniu..i znowu będę w lipcu albo w sierpniu? Tylko urzędnikom na lotnisku nie opowiadaj jakie to "typowe wakacje były" .
Pa7ryk Napisano 10 Grudnia 2015 Zgłoś Napisano 10 Grudnia 2015 cześć jestem tu nowy i nie wiem czy w dobrym miejscu zadaje pytanie jak w złym to jak ktoś może niech skieruje mnie do odpowiedniego tematu.Jestem już po jednej wizycie w ambasadzie (wiza turystyczna B2). Teraz chce spróbować raz jeszcze i chce wyznaczyć nowy termin spotkania ale nie wiem czy musze do tego jeszcze raz wypełniać Wniosek DS-160 czy może być na tym samym co wcześniej ??
Joanna30 Napisano 10 Grudnia 2015 Zgłoś Napisano 10 Grudnia 2015 Tamten DS-160 został już użyty (jeśli dobrze zrozumiałam Twój post).
Pa7ryk Napisano 10 Grudnia 2015 Zgłoś Napisano 10 Grudnia 2015 Tak, wypełniłem wniosek ds160 i umówiłem się na spotkanie, niestety nie poszło chce się teraz umówić po raz drugi to mogę podać numer wcześniejszego wniosku czy jeszcze raz wypełnić?
KaeR Napisano 10 Grudnia 2015 Zgłoś Napisano 10 Grudnia 2015 tak, wypełniłem wniosek ds160 i umuwiłem się na spotkanie, niestety nieposzło chce się teraz umuwić po raz drugi to moge podać numer wcześniejszego wniosku czy jeszcze raz wypełnic ? Jeszcze raz. Tylko uważaj na błędy ortograficzne.
Pa7ryk Napisano 10 Grudnia 2015 Zgłoś Napisano 10 Grudnia 2015 ok dzięki jeszcze jedno pytanie odnośnie wniosku bo przy wcześniejszym wypełnianiu miałem z nim problem.1. Całość wypełniamy po polsku ? chodzi mi o nazwy szkół, pracy itp ? 2. Przy pytaniu o prace "Briefly describe your duties Pokrótce opisz swoje obowiązki" Opisuje w języku polskim czy angielskim ? 3. Pyatnie Q: Do you have any specialized skills or training, such as firearms, explosives, nuclear, biological, or chemical experience? Czy posiadasz specjalistyczne umiejętności lub odbyłeś szkolenie w zakresie broni palnej, materiałów wybuchowych, nuklearnych, biologicznych lub chemicznych?Służyłem dwa lata w zasadniczej służbie wojskowej to zaznaczam tak ?? I pisze to w języku polskim ?Z góry dzięki za odpowiedź, chyba tylko z tymi pytaniami miałem problem i może przez to coś nie poszło ;/
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.