mikolajsosnowski Napisano 29 Kwietnia 2016 Zgłoś Napisano 29 Kwietnia 2016 Właśnie oglądam 'Szczęśliwego Nowego Jorku' i przypomniało mi się że wziąłem udział, także teraz niecierpliwie czekam na wyniki, mam nadzieje że w tym roku się uda
szaman Napisano 30 Kwietnia 2016 Zgłoś Napisano 30 Kwietnia 2016 Witam w ten słoneczny na śląsku poranek, informuje a zarazem przypominam że zostały jeszcze 3 dni
KrySzo Napisano 30 Kwietnia 2016 Zgłoś Napisano 30 Kwietnia 2016 Witam! również w ten wspaniały dzień na pomorzu i powodzenia dla wszystkich biorących udział w DV-2017. Oby tym razem się udało, bo jak to mówią do trzech razy sztuka.
prem Napisano 30 Kwietnia 2016 Zgłoś Napisano 30 Kwietnia 2016 A ja życzę szamanowi żeby mu się udało. Twój optymizm przypomina mnie przy mojej pierwszej loterii. Dla mnie to już 4 czwarta loteria i nie nastawiamy się na wylosownie choć bardzo o tym marzę. Teraz bardziej nastawiam sie na kolejne rozczarowanie. Pozdrawiam i życzę wszystkim powodzenia.
KaeR Napisano 30 Kwietnia 2016 Zgłoś Napisano 30 Kwietnia 2016 Zeby sobie emocje ostudzic wystarczy sobie zwizualizaowac, ze z kazdej grupy 100 osob 2-3 zostana wylosowane... optymistycznie mowiac.
pelasia Napisano 30 Kwietnia 2016 Zgłoś Napisano 30 Kwietnia 2016 Ja mam takie szczęście w loteriach, ze gdyby z 10 osób 5 wylosowali to i tak bym sie nie załapała Tak czy inaczej życze powodzenia wszystkim, którzy marzą o wyjezdzie za daleką wodę !
szaman Napisano 30 Kwietnia 2016 Zgłoś Napisano 30 Kwietnia 2016 A ja życzę szamanowi żeby mu się udało. Twój optymizm przypomina mnie przy mojej pierwszej loterii. Dla mnie to już 4 czwarta loteria i nie nastawiamy się na wylosownie choć bardzo o tym marzę. Teraz bardziej nastawiam sie na kolejne rozczarowanie. Pozdrawiam i życzę wszystkim powodzenia. a moje( nasze ) to jest podejście nr 3:) a co do optymizmu to życie lepiej smakuje z uśmiechem na twarzy:). jak nie wyjdzie to nie wyjdzie a jak wyjdzie to se wyjdzie:) Dzięki a zarazem nie dziękuję Prem( w Twoją stronę również ) Zeby sobie emocje ostudzic wystarczy sobie zwizualizaowac, ze z kazdej grupy 100 osob 2-3 zostana wylosowane... optymistycznie mowiac. Tak i właśnie w tej grupie możesz być ty i ty i ty też, ona też i on też i jeszcze tamten i tamta też Więc myślę , że nie musisz tak innych ostudzać, bo każdy chyba interesujący się DV zdaje sobie sprawę jakie są odds ok 96,5 % że nie lub dla optymistycznych ( mnie ) 3,5% - 3,7% na tak (wersja na 2 zgłoszenia mąż i żona)
KaeR Napisano 30 Kwietnia 2016 Zgłoś Napisano 30 Kwietnia 2016 Tak i właśnie w tej grupie możesz być ty i ty i ty też, ona też i on też i jeszcze tamten i tamta też Więc myślę , że nie musisz tak innych ostudzać, bo każdy chyba interesujący się DV zdaje sobie sprawę jakie są odds ok 96,5 % że nie lub dla optymistycznych ( mnie ) 3,5% - 3,7% na tak (wersja na 2 zgłoszenia mąż i żona) Nie ostudzam innych tylko siebie. W moim interesie jest, zeby jak najwiecej z Was nie wygralo. ;>
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.