ilya_ Napisano 7 Maja 2016 Zgłoś Napisano 7 Maja 2016 nic sie nie bój. Jesli natomiast masz mieć wiekszy komfort dla samego siebie na lotnisku to sobie wyślij westernem. Zostaw sobie 30 usd zeby na JFK czy tam oHare kupic przyslowiowego hamburgera i frytki.
kamyczek Napisano 8 Maja 2016 Autor Zgłoś Napisano 8 Maja 2016 Przemyslalam to i chyba wezmę ze sobą pieniążki. Nie powinno być źle. Prawda jest taka, że nie pracowałam tylko dostalam pieniądze od chrzestnej na samochód.
sly6 Napisano 8 Maja 2016 Zgłoś Napisano 8 Maja 2016 Jak będziesz tak rozmawiać z urzędnikami jak z Nami to będzie ciężko jak kto Ciocia dala to dlaczego nie mówi wprost i odrazu
mathew75 Napisano 8 Maja 2016 Zgłoś Napisano 8 Maja 2016 Prawda jest taka, że nie pracowałam tylko dostalam pieniądze od chrzestnej na samochód. Mocne ! Twoja wiarygodność jest oszałamiająca Po co kłamiesz na anonimowym forum !? Nikogo to nie obchodzi. Ani tutaj ani na granicy (kontrola paszportu jest wykonywana tylko przez TSA, a nie przez pograniczników ). Wize masz już anulowaną i nic tego nie zmieni. Ręce opadają...
ilya_ Napisano 8 Maja 2016 Zgłoś Napisano 8 Maja 2016 Przemyslalam to i chyba wezmę ze sobą pieniążki. Nie powinno być źle. Prawda jest taka, że nie pracowałam tylko dostalam pieniądze od chrzestnej na samochód. jesli juz ktos sie Ciebie na lotnisku zapyta o jakies pieniadze i gdybys powiedziala o tych 4k, ze dostalas je od cioci to musisz miec mocno sprecyzowana marke samochodu, silnik itp...odpowiedz musi byc pelna i jasna. Wtedy nie bedzie problemow.
kamyczek Napisano 8 Maja 2016 Autor Zgłoś Napisano 8 Maja 2016 Ale ja wcale nie kłamie. Nie przepracował am tu ani jednego dnia. Jeździłam z ciocia pomagać pilnować dzieci mojej kuzynki. Przyjechalam tu odpocząć, bo mi się posypal wieloletni związek q polsce i chciałam uciec myślami od tego. Nie rozumiem czemu mi się zarzuca klamstwo.
kzielu Napisano 8 Maja 2016 Zgłoś Napisano 8 Maja 2016 Ale ja wcale nie kłamie. Nie przepracował am tu ani jednego dnia. Jeździłam z ciocia pomagać pilnować dzieci mojej kuzynki. Przyjechalam tu odpocząć, bo mi się posypal wieloletni związek q polsce i chciałam uciec myślami od tego. Nie rozumiem czemu mi się zarzuca klamstwo. To jest bez znaczenia, bez wzgledu na to czy pracowalas czy nie, wizy juz nie masz.
sly6 Napisano 8 Maja 2016 Zgłoś Napisano 8 Maja 2016 Widzisz urzędnik na lotnisku podobnie może myśleć I Twoim zadaniem jest mówić prosto ze dostałem kasę wypoczywałem Nie mów nic o tych dzieciach.. Dobra ta Ciotka,kuzynka ze tyle Ci pomagały z tym.kto wie może Ci uratowały życie Dobrze mieć takie osoby
pelasia Napisano 8 Maja 2016 Zgłoś Napisano 8 Maja 2016 A ilu z was zostalo zapytanych o kwotę pieniedzy przy podróży do PL? Mnie osobiście nikt sie nigdy nie zapytał. Moze gdzieś tam jest na jakieś formie celnej do wpisania ale nie pamietam. W USA cię nie zapytają, a jak wlecisz do Europy to twoj status pobytu w USA nikogo nie bedzie obchodził. Bedziesz juz w Europie na legalnym statusie. Z tego co czytam to mam wrażenie, ze ten nielegalny status Cie przeraża. Po wylocie problem z głowy.
adam2008 Napisano 10 Maja 2016 Zgłoś Napisano 10 Maja 2016 Twoje pieniadze ktore dostalas wogle nie maja znaczenia bardziej martwie sie o twoj status wiesz ze juz nie odwiedzisz duzego kraju przez okolo 5 lat dobrze pisze ??
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.