chosen Napisano 9 Maja 2017 Zgłoś Napisano 9 Maja 2017 dziękuję, czekam na kartę ponad miesiąc - ten miesiąc liczy się od daty wjazdu czy od rozmowy w ambasadzie ?
sly6 Napisano 9 Maja 2017 Autor Zgłoś Napisano 9 Maja 2017 10 minut temu, chosen napisał: dziękuję, czekam na kartę ponad miesiąc - ten miesiąc liczy się od daty wjazdu czy od rozmowy w ambasadzie ? a zapłaciłeś za kartę przed wylotem czy po przylocie? Czas się liczy jak przekroczyles granice no i zrobiłeś opłatę. Jesli nie zrobiłeś opłaty to karty i po roku czasu nie dostaniesz.
sly6 Napisano 9 Maja 2017 Autor Zgłoś Napisano 9 Maja 2017 przekroczyłeś granice trzy miesiące temu i teraz opłatę zrobisz to czas biegnie od opłaty. Dlatego piszą by opłatę robić przed wylotem.
chosen Napisano 9 Maja 2017 Zgłoś Napisano 9 Maja 2017 ja jeszcze na rozmowie nie byłem, stąd moje pytanie, a odnośnie opłaty to chyba przed rozmową się wnosi - 330 $?
sly6 Napisano 9 Maja 2017 Autor Zgłoś Napisano 9 Maja 2017 3 minuty temu, chosen napisał: ja jeszcze na rozmowie nie byłem, stąd moje pytanie, a odnośnie opłaty to chyba przed rozmową się wnosi - 330 $? oplata jest za wizę,rozmowę i to płacisz w Konsulacie . Po dostaniu wizy masz zrobić opłatę za wydanie zielonej karty i ta oplata to 220 dol a oplata może ulec zmianie.
chosen Napisano 9 Maja 2017 Zgłoś Napisano 9 Maja 2017 dziękuję teraz już wszystko jest prawie jasne - tą opłatę 220 $ wnoszę po otrzymaniu wizy w ambasadzie ? PS Odnośnie TNT - konto,wpisujesz dane swoje,dane np dv1 - nie podaję swojego nazwiska i imienia ?
sly6 Napisano 9 Maja 2017 Autor Zgłoś Napisano 9 Maja 2017 8 minut temu, chosen napisał: dziękuję teraz już wszystko jest prawie jasne - tą opłatę 220 $ wnoszę po otrzymaniu wizy w ambasadzie ? tak jest i pamiętaj co napisałem o czasie od kiedy ten czas się zaczyna oczekiwania na gc.
chosen Napisano 9 Maja 2017 Zgłoś Napisano 9 Maja 2017 a jak z tym TNT i danym ? Teraz chciałem się zarejestrować i jest do wybory myTNT i myTNT2 - które wybrać ?
sly6 Napisano 9 Maja 2017 Autor Zgłoś Napisano 9 Maja 2017 a jesteś zaproszony na rozmowę? Jak nie to zostaw to teraz. To się wypełnia gdy masz juz zaproszenie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.