Skocz do zawartości

Dv-2017 Wygrana,pytania I Odpowiedzi,ds260,badania,rozmowa,pierwsze Dni W Usa :)

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Godzinę temu, hubertck napisał:

4 zdjecia, paszport, numer sprawy, rtg klatki i badania kilowe. Jezeli masz to karte szczepien, ale nie jest wymagana

Ale rtg i badania kilowe to na Waryńskiego jutro będą robić więc tylko numer sprawy paszport i zdjęcia wychodzi na to. Karty szczepień nie mam. 35 lat mam więc i tak by nie była ważna karta 

• Odpowiedzi 1,7 tyś
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano
1 godzinę temu, Sroka1984 napisał:

Czy jest szansa na dolosowanie?

Ja jestem z dolosowania dv2017 dowiedziałem się we wrześniu zeszłego roku więc zawsze jest szansa

Napisano
3 godziny temu, Sewerynr napisał:

Ja jestem z dolosowania dv2017 dowiedziałem się we wrześniu zeszłego roku więc zawsze jest szansa

Wooow super gratulacje :) nadzieja umiera ostatnia...

Napisano
7 godzin temu, Sewerynr napisał:

Czyli wychodzi że pół dnia bez jedzenia. Numer sprawy czyli potwierdzenie zaproszenia na rozmowę w ambasadzie? 

pobranie krwi później juz możesz jeść..

Napisano
7 godzin temu, Sewerynr napisał:

Ale rtg i badania kilowe to na Waryńskiego jutro będą robić więc tylko numer sprawy paszport i zdjęcia wychodzi na to. Karty szczepień nie mam. 35 lat mam więc i tak by nie była ważna karta 

to ciekawe co piszesz o karcie,musisz poczytać trochę dłużej forum i sam zobaczysz jak jest. Sa takie szczepienia ze mając książeczkę czy nie musisz je powtórzyć.

Napisano

Dokladnie jak mowi Sly6, mam 30 i dostalem dwie podwojne szczepionki. Lekarz sam to okresli, czy z karta czy bez. A co do jedzenia, sniadanie normalnie zjadlem tylko ze lekkie

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...