Sewerynr Napisano 14 Maja 2017 Zgłoś Napisano 14 Maja 2017 Godzinę temu, hubertck napisał: 4 zdjecia, paszport, numer sprawy, rtg klatki i badania kilowe. Jezeli masz to karte szczepien, ale nie jest wymagana Ale rtg i badania kilowe to na Waryńskiego jutro będą robić więc tylko numer sprawy paszport i zdjęcia wychodzi na to. Karty szczepień nie mam. 35 lat mam więc i tak by nie była ważna karta
Sewerynr Napisano 14 Maja 2017 Zgłoś Napisano 14 Maja 2017 1 godzinę temu, Sroka1984 napisał: Czy jest szansa na dolosowanie? Ja jestem z dolosowania dv2017 dowiedziałem się we wrześniu zeszłego roku więc zawsze jest szansa
hubertck Napisano 14 Maja 2017 Zgłoś Napisano 14 Maja 2017 5 godzin temu, Sewerynr napisał: Ale rtg i badania kilowe to na Waryńskiego jutro będą robić więc tylko numer sprawy paszport i zdjęcia wychodzi na to. Karty szczepień nie mam. 35 lat mam więc i tak by nie była ważna karta Tutaj masz dokladna liste: http://www.wilanowfamilypractice.pl/a1414408659pol-Badanie-do-wizy-krok-po-kroku.html
Sroka1984 Napisano 14 Maja 2017 Zgłoś Napisano 14 Maja 2017 3 godziny temu, Sewerynr napisał: Ja jestem z dolosowania dv2017 dowiedziałem się we wrześniu zeszłego roku więc zawsze jest szansa Wooow super gratulacje nadzieja umiera ostatnia...
sly6 Napisano 14 Maja 2017 Autor Zgłoś Napisano 14 Maja 2017 7 godzin temu, Sewerynr napisał: Czyli wychodzi że pół dnia bez jedzenia. Numer sprawy czyli potwierdzenie zaproszenia na rozmowę w ambasadzie? pobranie krwi później juz możesz jeść..
sly6 Napisano 14 Maja 2017 Autor Zgłoś Napisano 14 Maja 2017 7 godzin temu, Sewerynr napisał: Ale rtg i badania kilowe to na Waryńskiego jutro będą robić więc tylko numer sprawy paszport i zdjęcia wychodzi na to. Karty szczepień nie mam. 35 lat mam więc i tak by nie była ważna karta to ciekawe co piszesz o karcie,musisz poczytać trochę dłużej forum i sam zobaczysz jak jest. Sa takie szczepienia ze mając książeczkę czy nie musisz je powtórzyć.
hubertck Napisano 14 Maja 2017 Zgłoś Napisano 14 Maja 2017 Dokladnie jak mowi Sly6, mam 30 i dostalem dwie podwojne szczepionki. Lekarz sam to okresli, czy z karta czy bez. A co do jedzenia, sniadanie normalnie zjadlem tylko ze lekkie
Sewerynr Napisano 15 Maja 2017 Zgłoś Napisano 15 Maja 2017 Test irga dla dzieci to gdzie należy wykonać bo na warynskiego niby nie robią. Czy dla dzieci rentgen normalnie?
ania38 Napisano 15 Maja 2017 Zgłoś Napisano 15 Maja 2017 Test IRGA wykonuje juz lekarz jak bedziesz na wizycie u niego:)
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.