nixie Napisano 22 Sierpnia 2016 Zgłoś Napisano 22 Sierpnia 2016 Heh, zaczęło się, zaproszenie na 4 październik
ania38 Napisano 22 Sierpnia 2016 Zgłoś Napisano 22 Sierpnia 2016 Heh, zaczęło się, zaproszenie na 4 październik Hej a jaki numer w losowaniu jak mozna wiedziec?
kozdii Napisano 22 Sierpnia 2016 Zgłoś Napisano 22 Sierpnia 2016 Heh, zaczęło się, zaproszenie na 4 październik Jupi! No to trzymamy kciuki, to już niebawem !!! Jaki masz CN?
ania38 Napisano 22 Sierpnia 2016 Zgłoś Napisano 22 Sierpnia 2016 2017EU000015xx Gratulacje... oby rozmowa poszla jak po masle... bedzie ok i juz w niedalekim czasie wylot do USA!!!!!!
bbmix Napisano 22 Sierpnia 2016 Zgłoś Napisano 22 Sierpnia 2016 2017EU000015xx Gratulacje!!! , ja mam niższy numer ale jeszcze nie mam żadnego maila
daisy1 Napisano 23 Sierpnia 2016 Zgłoś Napisano 23 Sierpnia 2016 no właśnie z tą książeczką to u mnie też nie jest za dobrze, gdyż w formularzu zaznaczyłam, że mam dokumenty potwierdzające szczepienia a co się okazuje nie mam tej książeczki w domu a w przychodni całą dokumentację zniszczono z mojego rocznika.więc nie mam żadnych papierów potwierdzających jakie szczepienia miałam robione.Czyli co? u lekarza będą mnie szczepić jeszcze raz na wszystko od początku???chyba nie bardzo:) ktoś zna odpowiedź?? Ja też nie miałam żadnych dokumentów potwierdzających szczepienia - książeczka mi się gdzieś zagubiła, a w przychodni nie mieli mojej dokumentacji. Lekarz na podstawie wieku oceni jakie szczepienia są potrzebne, ja podczas wizyty miałam zrobione tylko dwa szczepienia
Labs92 Napisano 23 Sierpnia 2016 Zgłoś Napisano 23 Sierpnia 2016 Hej, czy ta lista szczepień jest aktualna i ostateczna? Chce zaczynać szczepienia i nie wiem czy czegoś nie brakuje: Lista wymaganych szczepień: Świnka, odra, różyczka Polio Tężec, dyfteryt Krztusiec H. influenzae typu B WZW typu A i B Ospa wietrzna grypa pneumokoki Rotawirusy meningokoki
sly6 Napisano 23 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Napisano 23 Sierpnia 2016 Labs pytanie jest takie gdzie robisz i kto co Ci wystawi Sanepid może Ci wystawić taką książeczkę ze zrobiłeś szczepienia i to jest przyjęte przez lekarza
Labs92 Napisano 23 Sierpnia 2016 Zgłoś Napisano 23 Sierpnia 2016 Labs pytanie jest takie gdzie robisz i kto co Ci wystawi Sanepid może Ci wystawić taką książeczkę ze zrobiłeś szczepienia i to jest przyjęte przez lekarza Nie bardzo rozumiem z tym sanepidem? Nawet jak się nie będę szczepił to mi wystawią papierek? Mam swoją Panią doktor, która ma mnie szczepić na wszystko czego brakuje i stąd moje pytanie czy ta lista jest aktualna czy coś więcej jej podrzucić, żeby mi się na ostatecznych badaniach coś nie wysypało
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.