maciejejka Napisano 13 Września 2016 Zgłoś Napisano 13 Września 2016 Witam to mój pierwszy post. Zostałam dolosowana parę dni temu. Duuuuuże było moje zdziwienie. Wypełniłam ds260 dotyczący mojej osoby czyli aplikanta i wysłałam, potem pojawił sie problem, bo gdy w kolejnym dniu chciałam wypełnić pozostałą część dotyczącą moich towarzyszy czyli rodziny to strona była już nieaktywna. Czy możne ktoś wie jak sobie z tym poradzić.
ania38 Napisano 13 Września 2016 Zgłoś Napisano 13 Września 2016 Gratulacje i powodzenia w wypelnianiu:) a jaki numer jak mozna wiedziec?
sly6 Napisano 13 Września 2016 Autor Zgłoś Napisano 13 Września 2016 Ds260 wypełnia sie dla wszystkich w tym samym czasie i wysyla. Teraz musisz pisać do KCC w tej sprawie.
zielona1 Napisano 13 Września 2016 Zgłoś Napisano 13 Września 2016 Witam to mój pierwszy post. Zostałam dolosowana parę dni temu. Duuuuuże było moje zdziwienie. Wypełniłam ds260 dotyczący mojej osoby czyli aplikanta i wysłałam, potem pojawił sie problem, bo gdy w kolejnym dniu chciałam wypełnić pozostałą część dotyczącą moich towarzyszy czyli rodziny to strona była już nieaktywna. Czy możne ktoś wie jak sobie z tym poradzić. Gratulację! Cieszę się, ze nie jestem sama w gronie "dolosowanych"...
kozdii Napisano 14 Września 2016 Zgłoś Napisano 14 Września 2016 Witam to mój pierwszy post. Zostałam dolosowana parę dni temu. Duuuuuże było moje zdziwienie. Wypełniłam ds260 dotyczący mojej osoby czyli aplikanta i wysłałam, potem pojawił sie problem, bo gdy w kolejnym dniu chciałam wypełnić pozostałą część dotyczącą moich towarzyszy czyli rodziny to strona była już nieaktywna. Czy możne ktoś wie jak sobie z tym poradzić. Gratulację ! Można wiedzieć jaki masz CN?
karolamo Napisano 14 Września 2016 Zgłoś Napisano 14 Września 2016 Gratulacje! Właśnie słyszałam, że dolosowali trochę zielonych kart. Wiecie może czy są jakieś statystyki ile tych zielonych kart dolosowano?
Emily2016 Napisano 16 Września 2016 Zgłoś Napisano 16 Września 2016 Witajcie. Mam pytanie. Mojej corki paszport konczyl sie w styczniu. Postanowilam wyrobic jej nowy. Wlasnie dzis dotarl ! po 2 miesiacach Nie wiem czy powinnam pisac do KKC o odblokowanie mojej DS 260 i uaktulanic dane jej paszportu? (co moze opoznic dalej nasze zaproszenie na interview ) Czy tez dopiero to zalatwic na rozmowie i nic nie odblokowywac ? Powiedziec konsulowi w dniu interview,ze corka ma nowy paszport i czy to moze byc problem? Z gory dziekuje za odpowiedz.
maciejejka Napisano 16 Września 2016 Zgłoś Napisano 16 Września 2016 Gratulację ! Można wiedzieć jaki masz CN? Dzięki! Mój CN 26XXX. Ciekawa jestem czy jest jakaś szansa?
kozdii Napisano 16 Września 2016 Zgłoś Napisano 16 Września 2016 Dzięki! Mój CN 26XXX. Ciekawa jestem czy jest jakaś szansa? No jasne, że masz szanse:) Nie zwlekaj z wysłaniem wniosku DS-260 i prześledź sobie watek zeszłorocznej loterii
sly6 Napisano 16 Września 2016 Autor Zgłoś Napisano 16 Września 2016 Szansa jest.. Pamiętaj o ds260 aby dodać inne osoby Chyba ze juz to zrobiłaś
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.