Skocz do zawartości

Dv-2017 Wygrana,pytania I Odpowiedzi,ds260,badania,rozmowa,pierwsze Dni W Usa :)

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,7 tyś
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano

Powodzenia !!! :)

Dzieki, wlasnie juz jestem w usa, wczoraj przekroczylam granice w Bostonie, kolejka byla dluga ale potem pan urzednik otworzyl koperte, wypelnil w kompie dokumenty, pobral odciski, zrobil zdjecie i powiedzial ze karta przyjdzie na adres. Nie zadawal zadnych pytan. Potem wyszlam z tamtad i spotkalam mojego internetowego chlopaka i nareszcie sie spotkalismy po 6 latach znajomosci internetowej. I teraz poznaje usa.Wciaz nie chce mi sie wierzyc ze tu jestem.

Napisano

Sie spotkalismy i sie poznajemy in person, jak narazie jest super, mily i taki jak online nie oklamywal mnie, spedzamy caly dzien ze soba, sie poznajemy. Mi sie on podoba, wyglada mlodziej nawet niz na kamerce, na zywo nie wyglada na 51 a na 37 i bardzo podoba mi sie jego sposob bycia. I nawet duzo schodl.

Napisano

Imię i Nazwisko osoby ubiegającej się o wizę:: xxxxxxxxxx

Numer Paszportu: xxxxxxxxx

UID: xxxxxxxxxxxxx

U.S. Embassy: WARSAW

Cel Podróży: POLAND NVC Scheduled Appointment

Typ wizy: DV1

Sposób dostawy dokumentu:: Premium Delivery

Ulica: xxxxxxxxxx

Miejscowość: xxxxxx

Wojewódźtwo: xxxxxxx

Kod pocztowy: xxxxxxxx

Numer potwierdzenia DS160: xxxxxxxxxxxxx

Czy tak to powinno wygladac? 1. NVC zamiast KCC, i 2.na dole DS160 zamiast DS260

KTO JUZ TO ZROBIL NIECH NAPISZE JAK WYGLADA POTWIERDZENIE

Zwroccie uwage na ''sposob dostawy dokumentu'' oryginalnie sa 2 dwukropki dla mnie to znaczy, ze po prsotu ktos niekompetenty jest odpowiedzialny za ta strone i ds160 to blad i nie ma sie czym przejmowac

dzisiaj wypełniłam te dane i też mam

cel podróży: Poland NVC

a jęsli chodzi o potwierdzenie to nie mam żadnych na dole zapisów typu DS160 zamiast DS260. pustoo. mam tylko pod kodem pocztowym listę osób towarzyszących dependents

Napisano

Witajcie,

ja również czekam jeszcze na zaproszenie. Mój numer to 19xx, a ds260 wysłałam 13 czerwca. Z tego, co tu czytam to wygląda na to, że decydującą datą jest bardziej dzień wysłanego wniosku ds, aniżeli sam numer :)

Napisano

Dla mnie wyglada to dokladnie tak samo. Mysle,ze kolo 20 pazdziernika mozesz spodziewac sie zaproszenia na listopad/ grudzien. powodzenia. My jesli dostaniemy to mysle,ze na styczen poniewaz wyslalam nasz DS 260 dopiero w polowie lipca.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...