megan07 Napisano 26 Września 2016 Zgłoś Napisano 26 Września 2016 Powodzenia !!! Dzieki, wlasnie juz jestem w usa, wczoraj przekroczylam granice w Bostonie, kolejka byla dluga ale potem pan urzednik otworzyl koperte, wypelnil w kompie dokumenty, pobral odciski, zrobil zdjecie i powiedzial ze karta przyjdzie na adres. Nie zadawal zadnych pytan. Potem wyszlam z tamtad i spotkalam mojego internetowego chlopaka i nareszcie sie spotkalismy po 6 latach znajomosci internetowej. I teraz poznaje usa.Wciaz nie chce mi sie wierzyc ze tu jestem.
kzielu Napisano 26 Września 2016 Zgłoś Napisano 26 Września 2016 No dobra, ale pisz jak ten gosc (chlopak) ? Bo tu cala rzesza fanow czeka na rozwiazanie tej sytuacji !
megan07 Napisano 26 Września 2016 Zgłoś Napisano 26 Września 2016 Sie spotkalismy i sie poznajemy in person, jak narazie jest super, mily i taki jak online nie oklamywal mnie, spedzamy caly dzien ze soba, sie poznajemy. Mi sie on podoba, wyglada mlodziej nawet niz na kamerce, na zywo nie wyglada na 51 a na 37 i bardzo podoba mi sie jego sposob bycia. I nawet duzo schodl.
olmeca Napisano 27 Września 2016 Zgłoś Napisano 27 Września 2016 Cuda ta Ameryka robi lub ilości odmawianych nowenn
raczko Napisano 29 Września 2016 Zgłoś Napisano 29 Września 2016 Imię i Nazwisko osoby ubiegającej się o wizę:: xxxxxxxxxx Numer Paszportu: xxxxxxxxx UID: xxxxxxxxxxxxx U.S. Embassy: WARSAW Cel Podróży: POLAND NVC Scheduled Appointment Typ wizy: DV1 Sposób dostawy dokumentu:: Premium Delivery Ulica: xxxxxxxxxx Miejscowość: xxxxxx Wojewódźtwo: xxxxxxx Kod pocztowy: xxxxxxxx Numer potwierdzenia DS160: xxxxxxxxxxxxx Czy tak to powinno wygladac? 1. NVC zamiast KCC, i 2.na dole DS160 zamiast DS260 KTO JUZ TO ZROBIL NIECH NAPISZE JAK WYGLADA POTWIERDZENIE Zwroccie uwage na ''sposob dostawy dokumentu'' oryginalnie sa 2 dwukropki dla mnie to znaczy, ze po prsotu ktos niekompetenty jest odpowiedzialny za ta strone i ds160 to blad i nie ma sie czym przejmowac dzisiaj wypełniłam te dane i też mam cel podróży: Poland NVC a jęsli chodzi o potwierdzenie to nie mam żadnych na dole zapisów typu DS160 zamiast DS260. pustoo. mam tylko pod kodem pocztowym listę osób towarzyszących dependents
patmosguz Napisano 30 Września 2016 Zgłoś Napisano 30 Września 2016 Witajcie, ja również czekam jeszcze na zaproszenie. Mój numer to 19xx, a ds260 wysłałam 13 czerwca. Z tego, co tu czytam to wygląda na to, że decydującą datą jest bardziej dzień wysłanego wniosku ds, aniżeli sam numer
Emily2016 Napisano 1 Października 2016 Zgłoś Napisano 1 Października 2016 Dla mnie wyglada to dokladnie tak samo. Mysle,ze kolo 20 pazdziernika mozesz spodziewac sie zaproszenia na listopad/ grudzien. powodzenia. My jesli dostaniemy to mysle,ze na styczen poniewaz wyslalam nasz DS 260 dopiero w polowie lipca.
Joanna30 Napisano 1 Października 2016 Zgłoś Napisano 1 Października 2016 Sam numer też jest ważny, bo z wysokim można w ogóle nie zostać zaproszonym na rozmowę, nawet jeśli DSa wyśle się 2. maja
kozdii Napisano 3 Października 2016 Zgłoś Napisano 3 Października 2016 Nixie jutro Twój dzień ! Trzymam kciuki za rozmowę z Konsulem, nie stresuj się, wszystko będzie dobrze !!! Prosimy Cię o info po rozmowie....
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.