kozdii Napisano 1 Listopada 2016 Zgłoś Napisano 1 Listopada 2016 Hejka Wszystkim Mamy już listopad, zatem trzymam mocno kciuki za listopadowe rozmowy Naszych Szanownych Forumowiczów z dv2017 Nie pemiętam dokładniekto, ale zdaje się że jutro ktoś ma rozmowe,,, Prosimy tego ''KTOSIA'' o zdanie relacji ''po'' ! Big Hugs
sly6 Napisano 2 Listopada 2016 Autor Zgłoś Napisano 2 Listopada 2016 Nie jutro a dziś wykaz tych osób jest w dniu 20-21 września i jest tych osób trochę.
raczko Napisano 2 Listopada 2016 Zgłoś Napisano 2 Listopada 2016 no i 4 wizy mniej:) hehe opisze cala rozmowe wieczorkiem pzdr
marcinCALIFORNIA Napisano 2 Listopada 2016 Zgłoś Napisano 2 Listopada 2016 Czekamy za info raczko! Ja sobie za tydzień w poniedziałek zrobię badania na Waryńskiego, żeby za 2 tyg 15,11 u dr. Gajera mieć już te wszystkie kiły, rzeżączki i gruźlice zrobione, no i 16 listopada 08.00 rano dzień wyroku, napiszę jak było i od razu zrobię nowy temat z odpowiedzią na pytanie czy można brać udział w loterii będąc w 3 klasie szkoły średniej, bo póki co wszystkie znaki na niebie i ziemi mówią, że wizę dostanę, ale jak to będzie naprawdę dowiem się za dokładnie 2 tygodnie. Trzymajcie kciuki! Z wami cała procedura jest znacznie łatwiejsza. Forum to wielka skarbnica wiedzy jak to sly6 określił, można znaleźć to niemal wszystko
ania38 Napisano 2 Listopada 2016 Zgłoś Napisano 2 Listopada 2016 2 godziny temu, raczko napisał: no i 4 wizy mniej:) hehe opisze cala rozmowe wieczorkiem pzdr Gratulacje:)
kozdii Napisano 2 Listopada 2016 Zgłoś Napisano 2 Listopada 2016 2 godziny temu, raczko napisał: no i 4 wizy mniej:) hehe opisze cala rozmowe wieczorkiem pzdr Gratulacje !!!! Czekamy na relacje Tak myslalam Raczko ze to TY, sorka za tego "ktosia"
Harv24 Napisano 2 Listopada 2016 Zgłoś Napisano 2 Listopada 2016 Gratulacje, czy moglbys rowniez napisac ile godzin trwala cala procedura w ambasadzie?
ania38 Napisano 3 Listopada 2016 Zgłoś Napisano 3 Listopada 2016 Witam.. to znowu JA... Chcialabym zmienic termin rozmowy bo moze jednak moj malzonek sie przelamie i poleci do Stanow, szukalam na forum pod roznymi postaciami tematu w jaki sposob mozna zmienic termin rozmowy? Czy dzwoniac do ambasady w W-wie czy piszac do KCC,??? jesli ktos zmienial termin rozmowy to prosze o podpowiedz Dziekowac bardzo
SMA Napisano 3 Listopada 2016 Zgłoś Napisano 3 Listopada 2016 Harv24 Na forum DV-2016 i DV 2015 masz dokładne opisy 2-4 godz. ania38 Ja zrobiłem tak. Poczekałem aż dostanę maila z KCC z terminem. Wtedy zadzwoniłem do ambasady, powiedziałem że to dla mnie za wcześnie uzasadniając to odpowiednio i poprosiłem o nowy dogodny dla mnie termin. Nie było żadnego problemu dostałem termin taki jak chciałem. W takim wypadku dostajesz potwierdzenie na maila i listem zwykłym. Dodam tylko, że rozmowę miałem dwa miesiące po tym jak skończyły się już numery.
ania38 Napisano 3 Listopada 2016 Zgłoś Napisano 3 Listopada 2016 Dzieki bardzo, wiec juz dzisiaj musze koniecznie dzwonic bo u nas rozmowa jest wyznaczona na 15 listopad....
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.