Skocz do zawartości

Dv-2017 Wygrana,pytania I Odpowiedzi,ds260,badania,rozmowa,pierwsze Dni W Usa :)

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Hejka Wszystkim

Mamy już listopad, zatem trzymam mocno kciuki za listopadowe rozmowy Naszych Szanownych Forumowiczów z dv2017 :)

Nie pemiętam dokładniekto, ale zdaje się że jutro ktoś ma rozmowe,,, Prosimy tego ''KTOSIA'' :) o zdanie relacji ''po'' !

Big Hugs :D

• Odpowiedzi 1,7 tyś
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano

Czekamy za info raczko!

Ja sobie za tydzień w poniedziałek zrobię badania na Waryńskiego, żeby za 2 tyg 15,11 u dr. Gajera mieć już te wszystkie kiły, rzeżączki i gruźlice zrobione, no i 16 listopada 08.00 rano dzień wyroku, napiszę jak było i od razu zrobię nowy temat z odpowiedzią na pytanie czy można brać udział w loterii będąc w 3 klasie szkoły średniej, bo póki co wszystkie znaki na niebie i ziemi mówią, że wizę dostanę, ale jak to będzie naprawdę dowiem się za dokładnie 2 tygodnie. Trzymajcie kciuki! Z wami cała procedura jest znacznie łatwiejsza. Forum to wielka skarbnica wiedzy jak to sly6 określił, można znaleźć to niemal wszystko 

Napisano
2 godziny temu, raczko napisał:

no i 4 wizy mniej:)

hehe

opisze cala rozmowe wieczorkiem

pzdr

Gratulacje !!!! Czekamy  na relacje :) Tak myslalam Raczko ze to TY, sorka za tego "ktosia" :wub:

Napisano

Witam.. to znowu JA...

Chcialabym zmienic termin rozmowy bo moze jednak moj malzonek sie przelamie i poleci do Stanow, szukalam na forum pod roznymi postaciami tematu  w jaki sposob mozna zmienic termin  rozmowy? Czy dzwoniac do ambasady w W-wie czy piszac do KCC,??? jesli ktos zmienial termin rozmowy to prosze o podpowiedz

Dziekowac bardzo

Napisano

Harv24

Na forum DV-2016 i DV 2015 masz dokładne opisy 2-4 godz.

ania38

Ja zrobiłem tak. Poczekałem aż dostanę maila z KCC z terminem. Wtedy zadzwoniłem do ambasady, powiedziałem że to dla mnie za wcześnie uzasadniając to odpowiednio i poprosiłem o nowy dogodny dla mnie termin. Nie było żadnego problemu dostałem termin taki jak chciałem. W takim wypadku dostajesz potwierdzenie na maila i listem zwykłym. Dodam tylko, że rozmowę miałem dwa miesiące po tym jak skończyły się już numery.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...