patmosguz Napisano 1 Grudnia 2016 Zgłoś Napisano 1 Grudnia 2016 W poniedziałek mamy rozmowę w ambasadzie, a ja zastanawiam się jeszcze czy jeśli wpisywałam we wniosku ds-260 ilość ukończonych szkół od gimnazjum po studia magisterskie, to czy powinnam zabrać ze sobą wszystkie 4 świadectwa/dyplomy ukończenia tych szkół, czy może wystarczą 3 ostatnie (świadectwo maturalne, licencjat i magisterka) ? Dziękuję za odpowiedzi 2 godziny temu, Joanna30 napisał: Kwestia dni. 2 godziny temu, sly6 napisał: jak wszystko jest ok to dni.. chyba ze są problemy po stronie systemu to może to się trochę wydłużyć.
andyopole Napisano 1 Grudnia 2016 Zgłoś Napisano 1 Grudnia 2016 Jest wymog posiadania sredniego wyksztalcenia (12 lat nauki) wiec na chlopski rozum wystarczy swiadectwo maturalne.
Harv24 Napisano 1 Grudnia 2016 Zgłoś Napisano 1 Grudnia 2016 Wez magisterke, bo w DS260 pewnie wpisalas ze masz takie wyksztalcenie
sly6 Napisano 2 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Napisano 2 Grudnia 2016 magisterkę się bierze.. Żadne inne nie jest potrzebne..
patmosguz Napisano 2 Grudnia 2016 Zgłoś Napisano 2 Grudnia 2016 No to tyle dobrze - dziękuje za odpowiedzi!
karolamo Napisano 2 Grudnia 2016 Zgłoś Napisano 2 Grudnia 2016 U nas pamiętam chcieli tylko świadectwo z ostatniej szkoły.
marcinCALIFORNIA Napisano 2 Grudnia 2016 Zgłoś Napisano 2 Grudnia 2016 Ja rozmowę miałem o 8.00 rano w środę a w piątek o 13.00 paszport z wizą i pakietem wyzowym był u mnie, to samo miałem 2 lata temu z wizą turystyczną, o 8.00 w środę rozmowa o 10.00 w piątek kurier przywiózł mi paszport
WalkerUS Napisano 3 Grudnia 2016 Zgłoś Napisano 3 Grudnia 2016 U mnie również wiza przyznana ;D 1 grudnia proszę tylko mi powiedzieć kiedy należy opłacić tą opłatę imigracyjną 165 $ i na jakiej stronie lub osobiście ? Mam nadzieję, że to już koniec opłat imigracyjnych no i jeszcze oczywiście TNT na które czekam ; )
SMA Napisano 3 Grudnia 2016 Zgłoś Napisano 3 Grudnia 2016 24 minuty temu, WalkerUS napisał: U mnie również wiza przyznana ;D 1 grudnia proszę tylko mi powiedzieć kiedy należy opłacić tą opłatę imigracyjną 165 $ i na jakiej stronie lub osobiście ? Mam nadzieję, że to już koniec opłat imigracyjnych no i jeszcze oczywiście TNT na które czekam ; ) Na kopercie którą dostaniesz będziesz miał wszystkie informacje.
kozdii Napisano 4 Grudnia 2016 Zgłoś Napisano 4 Grudnia 2016 Dnia 3.12.2016 o 18:04, WalkerUS napisał: U mnie również wiza przyznana ;D 1 grudnia proszę tylko mi powiedzieć kiedy należy opłacić tą opłatę imigracyjną 165 $ i na jakiej stronie lub osobiście ? Mam nadzieję, że to już koniec opłat imigracyjnych no i jeszcze oczywiście TNT na które czekam ; ) Gratulacje !!!
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.