papuga2016 Posted June 3, 2016 Report Share Posted June 3, 2016 Wiatam serdecznie moze jest ktos kto udzieli mi pomocy w sprawie mojego ojca zlodzieja oszuta kobinatora. Chce zeby przestal oszukiwac ludzi wykorzytywal kobiety za kase i niszczyl moja rodzine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 3, 2016 Report Share Posted June 3, 2016 Nie bardzo rozumiem jak mielibyśmy w tym pomoc. o.O Link to comment Share on other sites More sharing options...
pelasia Posted June 3, 2016 Report Share Posted June 3, 2016 Voodoo doll Link to comment Share on other sites More sharing options...
kig Posted June 5, 2016 Report Share Posted June 5, 2016 LoL... A to ciekawy przypadek, tego jeszcze tu na forum Nie mielismy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ilya_ Posted June 5, 2016 Report Share Posted June 5, 2016 Wiatam serdecznie moze jest ktos kto udzieli mi pomocy w sprawie mojego ojca zlodzieja oszuta kobinatora. Chce zeby przestal oszukiwac ludzi wykorzytywal kobiety za kase i niszczyl moja rodzine. Wszyscy Ci tu pomoga jak tylko moga... Jesli mozesz to upublicznij co sie stalo... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kzielu Posted June 5, 2016 Report Share Posted June 5, 2016 Może po prostu chodzi o to żeby mu zwykły wpierdol spuścić ;-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
lochraven Posted June 7, 2016 Report Share Posted June 7, 2016 Trzeba z nim pogadać po swojemu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sly6 Posted June 7, 2016 Report Share Posted June 7, 2016 I co ważne istotne po jego odejściu z tego świata iść do notariusza zrzecz sie spadku a jak masz dzieci to wnuki jego tez musza to zrobić wtedy dłużnik nic Ci nie zrobi. Sa tacy ze pisza w gazetach ogłoszenia ze za dana osobę nie odpowiadają finansowo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ilon Posted June 7, 2016 Report Share Posted June 7, 2016 Watpie, ze takie pisanie do gazety cokolwiek daje. Tylko i wylacznie papier od notariusza. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.