Adii Napisano 6 Marca 2017 Autor Zgłoś Napisano 6 Marca 2017 Dzięki, własnie dziś kupiłem z przesiadką we Frankfurcie, czas na przesiadkę to 2h. Jakoś mi się nie śpieszy. Dosyć fajna cena bo za 2 bilety w okresie wakacyjnym zapłaciłem 1935zł
ales_89 Napisano 10 Marca 2017 Zgłoś Napisano 10 Marca 2017 Ja leciałam przez Frankfurt w zeszłym roku i teraz lecę w kwietniu. Na szczęście miałam ostatnio 5h oczekiwania bo lotnisko jest naprawdę spore. Minimum 1h-1,5h żeby spokojnie i bez stresu przedostać się w odpowiednie miejsce.
MaxK4 Napisano 16 Marca 2017 Zgłoś Napisano 16 Marca 2017 Kto teraz ma najlepszą ofertę na połączenia NYC - Polska ? Szukam lotów lipiec/sierpień
rzecze1 Napisano 16 Marca 2017 Zgłoś Napisano 16 Marca 2017 53 minuty temu, MaxK4 napisał: Kto teraz ma najlepszą ofertę na połączenia NYC - Polska ? Szukam lotów lipiec/sierpień To zalezy od dat podrozy. Na tak ogolnie sformuowane pytanie odpowiem tak BA, Finnair, Air Berlin, JFK-KRK 16.07-10.08 do kupna na stronie American Airlines, 687 USD: https://www.google.co.uk/flights/?f=0&curr=PLN#search;f=JFK,EWR,LGA;t=WAW,GDN,POZ,WRO,KRK;d=2017-07-16;r=2017-08-10;sel=JFKLHR0BA176-LHRTXL1BA982-TXLKRK1AB8204,KRKHEL0AY750-HELJFK1AY5;eo=e
MaxK4 Napisano 16 Marca 2017 Zgłoś Napisano 16 Marca 2017 Dzięki za wskazówkę niebawem usiądę i przeglądnę oferty.
Adii Napisano 16 Marca 2017 Autor Zgłoś Napisano 16 Marca 2017 Szukaj w Lufthansa, w różnych terminach są bilety w cenie 1800,1900 zł. Ja kupiłem od czerwca do sierpnia właśnie Lufthansą za 1900 zł
truski27 Napisano 25 Sierpnia 2017 Zgłoś Napisano 25 Sierpnia 2017 Dnia 7.01.2017 o 20:15, kzielu napisał: Nie ma czegos takiego jak fizyczny dokument APIS. ESTA jest tylko dla VWP. jak nie ma jak jest, przychodzi na maila do wypełnienia
kzielu Napisano 25 Sierpnia 2017 Zgłoś Napisano 25 Sierpnia 2017 2 godziny temu, truski27 napisał: jak nie ma jak jest, przychodzi na maila do wypełnienia A wiesz co to oznacza "fizyczny" ?
Czołg Napisano 26 Sierpnia 2017 Zgłoś Napisano 26 Sierpnia 2017 Ze strony Lotu: ,,1) Podczas odprawy on-line lub przy stanowisku odprawy na lotnisku należy podać wszystkie wymagane informacje (Advance Passenger Information System), jak poniżej: nazwisko imię płeć narodowość numer paszportu, kraj wystawiający dokument, data ważności informacje o Zielonej Karcie (jeśli ma zastosowanie) kod kraju obywatelstwa adres pobytu w kraju docelowym 2) W przypadku posiadania paszportu kraju*, który należy do „Programu Znoszenia Wiz” tzw. Visa Waiver Program (VWP), wymagana jest elektroniczna autoryzacja podróży do/z/przez Stany Zjednoczone (ESTA -Electronic System for Travel Authorization). Rejestracja możliwa jest on-line: http://www.cbp.gov/travel/international-visitors/estaOtwiera się w nowym oknie. Przypominamy, że pasażerowie nie posiadający wizy lub nie zarejestrowani w systemie ESTA, nie będą wpuszczeni na pokład samolotów odlatujących do USA. *Kraje, których obywatele wymagają rejestracji ESTA: Andora, Australia, Austria, Belgia, Brunei, Czechy, Chile, Dania, Estonia, Finlandia, Francja, Grecja, Niemcy, Węgry, Islandia, Irlandia, Włochy, Japonia, Łotwa, Liechtenstein, Litwa, Luxemburg, Malta, Monako, Holandia, Nowa Zelandia, Norwegia, Portugalia, San Marino, Singapur, Słowacja, Słowenia, Korea Południowa, Hiszpania, Szwecja, Szwajcaria, Tajwan, Wielka Brytania." W wykazie państw PL nie widzę wobec czego wystarczy podanie danych przy odprawie. P.S. Nic takiego mi nie przyszło na maila truski27. Może Air Berlin śle każdemu z automatu czy jest potrzeba czy nie.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.