Skocz do zawartości

Loteria Wizowa 2018 Rejestracja Od 4 Października Do 7 Listopada

sly6

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Co do zdjec dodam tylko ze uzywalem jednego zdjecia od dv2013 az do dv2017. W koncu mnie wylosowali i dwa tygodnie temu przyznano mi wize. Wiec chyba az tak bardzo tego nie sprawdzaja

• Odpowiedzi 1,3 tyś
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano
1 godzinę temu, szaman napisał:

no to jutro wyniki !!!!!!!! Powodzenia !!!!!! Ludzie

Mam pewne wątpliwości, że jutro w godzinach 18:00-0:00 uda się cokolwiek sprawdzić.

Napisano
5 minut temu, hubertck napisał:

Co do zdjec dodam tylko ze uzywalem jednego zdjecia od dv2013 az do dv2017. W koncu mnie wylosowali i dwa tygodnie temu przyznano mi wize. Wiec chyba az tak bardzo tego nie sprawdzaja

a przy 2018 o tym przypomnieli I napisali jakie mogą być tego konsekwencje.. Może za dużo bylo takich przypadków . Czas później pokaże po rozmowach jak kto jest i będzie.

Napisano
9 minut temu, heretyk napisał:

Mam pewne wątpliwości, że jutro w godzinach 18:00-0:00 uda się cokolwiek sprawdzić.

kiedys byly wieksze problemy a od dwoch lat jest lepiej.

Napisano
1 hour ago, heretyk said:

Chyba raczej nie ma sensu w tych godzinach sprawdzać. Myslę, że lepiej dzień odczekać i wtedy juz będzie sprawniej działac sprawdzanie :D

Napisano
38 minut temu, pbw napisał:

Chyba raczej nie ma sensu w tych godzinach sprawdzać. Myslę, że lepiej dzień odczekać i wtedy juz będzie sprawniej działac sprawdzanie :D

nie wiem czy wytrzymam do następnego dnia :D

Napisano

Pamiętam, że w ostatnich latach sprawdzałem koło 20/21 czasu PL i hulało jak ta lala :)

Powodzenia jutro!  Ja z racji zdjęcia odpadłem na starcie w tym roku :D 

Napisano

Matt3 możliwe,że twoje zgłoszenie nie zostało zdyskwalifikowane na starcie bo tak naprawdę nie wiemy czy Ambasada będzie w jakiś sposób wyryfikowac zdjęcia.Ja co prawda wykonałam nowe,wszystko okaże się po losowaniu 

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...