maciopa Napisano 3 Listopada 2016 Zgłoś Napisano 3 Listopada 2016 Jeśli macie zdjęcia zrobione przez specjalistów, którzy wiedzą jak właściwie zrobić zdjęcie do wizy USA - to photo tool możecie użyć aby upewnić się, że głowa znajduje się we właściwym zakresie wymiarowym . Jeśli natomiast macie pełen kadr (tj całą Waszą sylwetkę) w wersji cyfrowej to za pomocą tego narzędzia przygotujecie sobie zdjęcie wg wymogów DVL. I nie, nie obawiałbym się, że zdjęcie poddane obróbce photo tool'a "nie przejdzie" jeśli spełnia oczywiście wymogi w zakresie jednolitości tła, braku nakrycia głowy, braku okularów (od 3 dni) etc etc.
MarcelW. Napisano 3 Listopada 2016 Zgłoś Napisano 3 Listopada 2016 Witam, jeszcze jedno pytanko. Last/ Family name - pisze nazwisko po mężu oraz rodowe ? To pytanie odnosi się do mojego formularza oraz męża który musi podać moje dane w punkcie 13. Dzięki
sly6 Napisano 3 Listopada 2016 Autor Zgłoś Napisano 3 Listopada 2016 podajesz takie jakie masz w dokumencie np paszport po losowaniu i wygraniu będzie w formularzu abyś podała rodowe
MarcelW. Napisano 3 Listopada 2016 Zgłoś Napisano 3 Listopada 2016 Dziękuję za poprzednią odpowiedź. To trzeba mieć pecha po kliknięciu submit rozłączyło mnie z internetem, boję się drugi raz wcisnąc submit, pomocy
prem Napisano 3 Listopada 2016 Zgłoś Napisano 3 Listopada 2016 jeśli nie pojawiło ci się okno z napisem sukces:D w wersji English oczywiście to klikaj do bólu albo wypełnij raz jeszcze.
MarcelW. Napisano 3 Listopada 2016 Zgłoś Napisano 3 Listopada 2016 Wywaliło mnie do formularza pod którym widnieje Submission In Progress Poniżej Check Submission
szaman Napisano 3 Listopada 2016 Zgłoś Napisano 3 Listopada 2016 To co zaczynamy dzisiaj odliczanie? czy Panowie chcecie sie jeszcze Offtopic'owo pochajac ::P:P:P:P
vento09 Napisano 4 Listopada 2016 Zgłoś Napisano 4 Listopada 2016 Witam. Jakiej przeglądarki użyć, do złożenia wniosku o GC? Kiedyś pamiętam był problem z jakąś i zalecaliście na forum używać innych. Mam operę i IE, wystarczy? Czy muszę coś innego ściągnąć? Mail nie ma znaczenia? Mogę podać jakiś z wp czy interii? Czy lepiej coś bardziej rozpoznawanego na świecie jak gmail?
olmeca Napisano 4 Listopada 2016 Zgłoś Napisano 4 Listopada 2016 Korzystaj z IE, opera nie do końca ma wsparcie niestety.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.