NioseWamPicie Napisano 4 Listopada 2016 Zgłoś Napisano 4 Listopada 2016 2 godziny temu, Harv24 napisał: Opera to to samo co Chrome ? Opera to Opera, Chrome to przeglądarka Google
Harv24 Napisano 4 Listopada 2016 Zgłoś Napisano 4 Listopada 2016 Technicznie to to samo, dzialaja na tym samym silniku renderujacym Blink. Jak cos nie zadziala na Chrome to na Operze tak samo i na odwrot
vento09 Napisano 4 Listopada 2016 Zgłoś Napisano 4 Listopada 2016 Ok, dzięki za odpowiedź, zrobię to przez IE. Mail mam rozumieć nie ma znaczenia? Zrobiłem dziś zdjęcia, w photo tool trochę je poprawiłem i zapisałem. Czy te zdjęcia już na pewno będą spełniać wszystkie wymogi? Pytam, bo czas mnie goni, wnioski będę składał w niedzielę i już nie będzie możliwości poprawy zdjęć u fotografa.
MarcelW. Napisano 4 Listopada 2016 Zgłoś Napisano 4 Listopada 2016 Witam. Widzę, że pod moją nieobecność żonka nasiała trochę paniki. Wygląda na to, że był problem z Chrome . Dziś wszystko poszło gładko na IE.
Łukasz90 Napisano 4 Listopada 2016 Zgłoś Napisano 4 Listopada 2016 Przed chwilą wysłałem swoje zgłoszenie. Poszło szybko i sprawnie .Nawet się nie spodziewałem ,ze tak szybko . Teraz widzę ,że przestała strona działać fuksneło mnie się strasznie. Żadnego Photo Toola nie używałem , sprawdziłem tylko w właściwościach ,ze wszystko z fotką w porządku jeśli chodzi o wielkość itd. Wykształcenie jednak na wszelki wypadek zaznaczyłem ,,skromniejsze”- University degree. Mam teraz dwa pytanka nie wiem czy dobrze zrozumiałem ale można zalogować się tam na stronie by sprawdzić swoje dane no i status 2 Maja , mnie po wprowadzeniu danych wyświetla ,że SA nieprawidłowe (confirmation number). Sprawdzałem trzy raz na 100% jest poprawny. Chwile zawahania mailem przy: District/County/Province/State tam podajemy województwo.? Rozumiem ,ze be polskich liter bo nie przejdzie. Imię też swoje dałem bez polskich liter , zastanawiałem się czy dać tak czy po angielsku Lucas i kolejna zagwozdka miasto dałem przetłumaczone na angielski Cracow. Jak to potraktują zobaczymy w maju
sly6 Napisano 4 Listopada 2016 Autor Zgłoś Napisano 4 Listopada 2016 dajesz Lukasz a nie Lucas bo jak przyjdzie do ds260 to co wpiszeszw paszporcie masz Lukasz.. można wpisać Krakow a co do sprawdzania danych to pozostaje 2 maja i zobaczysz czy wygrałeś i do tego czasu żaden numer z dv2018 nie przyjmie się.
kacperw Napisano 5 Listopada 2016 Zgłoś Napisano 5 Listopada 2016 Czy poza nieużywaniem polskich znaków należy zwrócić na duże i małe litery, czy należy wszystko wypełnić dużymi literami?
haneczka019 Napisano 5 Listopada 2016 Zgłoś Napisano 5 Listopada 2016 5 minut temu, kacperw napisał: Czy poza nieużywaniem polskich znaków należy zwrócić na duże i małe litery, czy należy wszystko wypełnić dużymi literami? To nie ma znaczenia. Możesz wypełnić wszystko drukowanymi, ale nie musisz.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.