Łukasz90 Napisano 28 Listopada 2016 Zgłoś Napisano 28 Listopada 2016 Ja jakoś tez czuje ,że w tym wyjątkowo dużo ,,starych wyjadaczy" z tego forum co już doczekać się nie mogą wreszcie dostaną. Choć z drugiej strony niebezpiecznie wiele osób w tym roku aplikowało ,żeby to nie skończyło kolejnym wykluczeniem na kilka lat.
Joanna30 Napisano 29 Listopada 2016 Zgłoś Napisano 29 Listopada 2016 To nie ilość aplikacji wyklucza z loterii
NioseWamPicie Napisano 29 Listopada 2016 Zgłoś Napisano 29 Listopada 2016 8 godzin temu, Łukasz90 napisał: Ja jakoś tez czuje ,że w tym wyjątkowo dużo ,,starych wyjadaczy" z tego forum co już doczekać się nie mogą wreszcie dostaną. Choć z drugiej strony niebezpiecznie wiele osób w tym roku aplikowało ,żeby to nie skończyło kolejnym wykluczeniem na kilka lat. Jestem ciekawa jak wyglądają statystyki w tym roku jeśli chodzi o ilość zgłoszeń.
Dublin Napisano 29 Listopada 2016 Zgłoś Napisano 29 Listopada 2016 Z tego co czytalem liczba przyznanych wiz w jakims tam czasie np 5 lat jesli przekroczy pewien prog to kraj jest wylaczany dlatego Polska pauzowala w 2008-2013 jesli mnie daty nie myla...
prem Napisano 29 Listopada 2016 Zgłoś Napisano 29 Listopada 2016 Do długiego weekendu majowego zostało 154 dni
KaeR Napisano 29 Listopada 2016 Zgłoś Napisano 29 Listopada 2016 28 minut temu, prem napisał: Do długiego weekendu majowego zostało 154 dni Chlopaki, nie wiem jak Wy, ale mam kalendarz. Przypuszczam, ze wiekszosc z nas ma.
Dragony Napisano 29 Listopada 2016 Zgłoś Napisano 29 Listopada 2016 30 minut temu, KaeR napisał: Chlopaki, nie wiem jak Wy, ale mam kalendarz. Przypuszczam, ze wiekszosc z nas ma. A mi tam pasuje, ze raz na kilka postów kolega pisze ile dni zostało Taki forumowy czasomierz
andyopole Napisano 29 Listopada 2016 Zgłoś Napisano 29 Listopada 2016 4 godziny temu, Dragony napisał: A mi tam pasuje, ze raz na kilka postów kolega pisze ile dni zostało Taki forumowy czasomierz "We wojsku" służył do tego specjalnie przyozdobiony centymetr.
KaeR Napisano 29 Listopada 2016 Zgłoś Napisano 29 Listopada 2016 4 godziny temu, Dragony napisał: A mi tam pasuje, ze raz na kilka postów kolega pisze ile dni zostało Taki forumowy czasomierz Nabijanie postow i tyle. :> Czlowiek wchodzi do watku a tam ktos sobie wstecz odlicza. Chyba tez zaczne. :>
szaman Napisano 29 Listopada 2016 Zgłoś Napisano 29 Listopada 2016 2 godziny temu, KaeR napisał: Nabijanie postow i tyle. :> Czlowiek wchodzi do watku a tam ktos sobie wstecz odlicza. Chyba tez zaczne. :> a kto ci tu każe być? - stwórz sobie wątek i zatytułuj " KaeR " - możesz w nim siedzieć do woli i nikt ci nic nabijać nie będzie:) Prem - trzymaj rękę na pulsie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.